Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 62  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

8.5
Hannie 30-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Reis bij Smaragd reizen geboekt

Goed reisadvies ontvangen van een medewerker van Smaragd Reizen. We hadden wel redelijk voor ogen wat we graag wilden doen, maar zij heeft ons veel goede tips gegeven. Ze weet waar ze het over heeft en dat heeft ervoor gezorgd dat onze reis geweldig was. (Weet haar naam niet meer maar bedankt!)

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Jeanine de Vries 30-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Indonesie reis

Mijn man en ik zijn met een 26 daagse groepsreis mee geweest naar Indonesie. We hadden een hele leuke groep, de sfeer was goed. Indonesie is echt een aanrader! We hebben veel van de cultuur gezien en het is indrukwekkend hoe de mensen daar leven. Alleen al over de wegen rijden zie je al zo veel. Een reis om nooit te vergeten!

Pluspunten

Goede afwisseling van bezienswaardigheden

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Roxanne Walder 30-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mooie reis door Afrika

Mooie reis gemaakt door Afrika die wij hadden geboekt bij Smaragd Reizen. Super dat ze zo goed bereikbaar waren, wij konden het nummer bellen en werden direct geholpen was er iets was. De reis zelf was goed georganiseerd. Mooie safari's gedaan en veel van het land gezien.

Pluspunten

De communicatie over de reis en de bereikbaarheid tijdens de reis

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Roxanne Walder 30-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mooie reis door Afrika

Mooie reis gemaakt door Afrika die wij hadden geboekt bij Smaragd Reizen. Super dat ze zo goed bereikbaar waren, wij konden het nummer bellen en werden direct geholpen was er iets was. De reis zelf was goed georganiseerd. Mooie safari's gedaan en veel van het land gezien.

Pluspunten

De communicatie over de reis en de bereikbaarheid tijdens de reis

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Laurien de V 28-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Echt genoten

Heerlijk genoten van onze reis naar Bali. Elke dal viel er wel wat te beleven en wat is het goedkoop! De spasalons in Nederland kunnen er nog wat van leren.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Armin 15-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeker een aanrader

Ik kan Smaragd reizen zeker aanraden als reisorganisatie! Onze reis was goed geregeld en waar voor ons geld.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Tanja 12-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zuid-afrika reis

Wauw! De mooiste reis van mijn leven gemaakt op safari in Zuid-Afrika. Elke dag stond ons een nieuw avontuur te wachten. Wat mij het meeste bij zal blijven zijn de prachtige dieren en de lieve mensen uit het Koninkrijk van Swaziland.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Rosa 12-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Reis met mijn zus

Heerlijk samen met mijn zus naar de Malediven geweest. We hebben twaalf dagen op het Baros Resort verbleven. Prachtige stranden en helder water waarin je lekker kan badderen tussen de vissen. Ook hebben we vrienden voor het leven gemaakt tijdens het tafeltennissen op het terrein!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Jan en Anja 08-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Honeymoon

Een onvergetelijke honeymoon gehad op Bali dankzij Smaragd reizen. We beschikten over een eigen villa met privézwembad, lekker eten en heerlijke massages.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Sabien 08-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top vakantie gehad in Thailand!

Top vakantie gehad in Thailand! Vanuit Smaragd reizen hadden we een rondreis geboekt. Hierbij hoorde het Elephant Hills Khao Sok avontuur voor vier dagen. Echt een aanrader. De olifanten worden goed behandeld. De mangroves waren erg indrukwekkend en het eten was heerlijk (wel pittig).

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen