Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 19  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

9.0
Imani 19-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De reis door Afrika was ge-wel-dig

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Rianne 18-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Reis Indonesie

Ik ben met mijn vriend meegeweest met een groepsreis naar Indonesië. Wij hebben zoveel leuke nieuwe mensen leren kennen! Samen hebben we een geweldige reis gemaakt door Indonesië. De jungle tocht om de oerang oetangs te zien vond ik by far het bijzonderst van deze reis!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Jeanine 18-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Reis door Thailand

Ik heb met drie vriendinnen een reis door Thailand gedaan verzorgt voor Smaragd reizen! De reis was geweldig en alles was goed geregeld. Bedankt voor deze ervaring!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Kristine 18-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Reis door Thailand

Ik heb met drie vriendinnen een reis door Thailand gedaan verzorgt voor Smaragd reizen! De reis was geweldig en alles was goed geregeld. Bedankt voor deze ervaring!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Lisanne 18-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Rondreis door Afrika was geweldig

Ik heb met mijn man en twee kinderen de 18-daagse rondreis door Zuid-Afrika gedaan en het was GEWELDIG! Echt een ervaring voor het leven. We zijn bij alle highlights van Zuid-Afrika geweest. Het bijzonderste van de reis vonden de we wilde dieren! Er was ook een zonsondergang tocht op de rivier om de dieren aan de oever te kunnen zien drinken. Dat was echt geweldig.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
0.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Rien Eijbersen 27-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Reizen met Smaragd is altijd een bijzondere belevenis !!!

Al vele malen zijn mijn vrouw en ik met Smaragd op reis gegaan naar Indonesië en ik moet zeggen dat het altijd weer verbazendwekkend is hoe het team van Smaragdreizen er altijd weer in slaagd je het land op een uitermate bijzondere manier te laten beleven. Niets maar dan ook niets is te veel om er iets speciaals van te maken en altijd zijn we weer onder de indruk hoeveel inspanning er wordt gedaan om je het land in al zijn facetten te laten leren kennen. Het is zeker merkbaar dat deze organisatie al ruim 25 jaar ervaring heeft met het samenstellen en aanbieden van reizen. Kortom het is en blijft altijd weer een feest om met Smaragd reizen op stap te gaan.

Pluspunten

Gewoon geweldig!!

Suggesties

Blijft zoals je bent !

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Adrie Pijcke en Anita Jong 12-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

We zijn heel goed en professioneel geholpen bij het compleet maken van onze reis.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bob 11-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Met rolstoel in de betjak

De eerste keer dat mijn zoon naar Indonesië ging, was wel heel erg spannend. In een rolstoel naar zo'n land? Samen met zijn vaste begeleider ging hij het avontuur aan. We kwamen terecht bij Smaragd en dat voelde meteen vertrouwd. Men begreep zijn wensen en dacht mee over het plan, het werd een rondreis Java-Bali met eigen chauffeur en gids. En wat heeft hij genoten! Vorig jaar moest het nog ietsje spannender; Sumatra. Ook hier heeft hij weer volop genoten. De reis werd weer helemaal op maat samengesteld door Smaragd reizen, met de nadruk op oplossingen en niet op onmogelijkheden. Indonesië is totaal niet rolstoeltoegankelijk, maar als je een paar passen (met hulp) kunt lopen, red je het wel. Hij heeft olifanten gewassen, een jeeptocht gemaakt en zelfs achterop een motor gezeten.Iedereen is bijzonder hulpvaardig, en oprecht in je geïnteresseerd ontdekte mijn zoon. Nu wacht hij op een voorstel voor zijn nieuwe plan; een combinatie Java - Sumatra - Singapore. Er komt vast weer iets moois uit. En omdat Smaragd ter plaatse haar eigen mensen heeft, hoeft het thuisfront zich geen zorgen te maken. Als er iets gebeurt, bijvoorbeeld met de rolstoel, lossen ze het vast wel op.

Pluspunten

Maatwerk en persoonlijk advies.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Danny ter Horst 23-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Onvergetelijke reis

Combinatie van geschiedenis, natuur en cultuur. Eilandhoppen in de Molukken is avontuurlijk, maar ook een zeer bijzondere ervaring. Soms wat eenvoudige accomodaties, maar altijd wel schoon. De lokale bevolking is erg vriendelijk en vooral ook zeer muzikaal. Kortom ik heb heimwee. Ik zou graag over enkele jaren terugkomen

Pluspunten

Banda eilanden (Heeft mijn hart gestolen) VOC/koloniale geschiedenis overal Culinaire verwennerij Muziek op strand (eigenlijk overal muziek) Prachtige stranden op Kei eilanden Diversiteit op Ambon Zeer afwisselend programma op de kruidnagel eilanden (Helaas geen bloeiende kruidnagel gezien)

Suggesties

- Langer verblijf op Hatta (1 dag extra)...wellicht als soort ontspanning aan eind vakantie - Saparua inclusief volgende keer (Verlenging was perfect)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Coby Slegers 06-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Onze reis naar de Molukken hebben we door Amy van Smaragdreizen laten inplannen. We hebben 4 weken een bijzonder mooie,soms inspannende maar meestal een zéér relaxte rondreis gemaakt.

De reis was een bijzonder fijne ervaring. We hebben ons zéér verwend gevoeld door alle aandacht van de locale reisbegeleiders. De verjaardagen van mijn man Anton en die van mijn schoonzus Myra kregen met een feestelijk attentie van Smaragd reizen extra aandacht. Het VOC verleden , de nootmuskaatplantage,snorkelen bij Nailaka en Kora-Kora Race op Banda Neira werden door onze reisleider Beemo zéér levendig en speciaal gemaakt. Onny en chauffeur Edwin nemen het stokje over voor de verdere reis over Ambon, Saparua en de jungeltocht/trekking door het Huaulu Manusel Nationaal park in Seram. Behalve een opblaasbaar slaapmatje heeft het ons aan niets ontbroken. Wat een natuur en cultuur!!!!! En wat een aardige en gastvrije mensen!!! De laatste week op Kei-Kecyl werden we zéér verwend door Mama Tita in Vila Monica. Guan bracht ons van de luchthaven daar naar toe en de volgende dag heeft hij 2 brommers gebracht zodat we deze daar konden gebruiken om zelf over het eiland te reizen. Deze laatste dagen van de reis was het opnieuw volop genieten. Zon, smaragdgroene zee, plamen en een wit strand. Het samen mogen beleven van deze reis is mede door Amy/Smaragdreizen een kostbaar bezit aan herinneringen. Dank je wel. Coby

Pluspunten

We organiseren bijna altijd zelf onze reizen. Maar bij de reis naar de Molukken stuitten we op de hoeveelheid van verplaatsingen. En omdat we maar 4 weken hadden heeft mijn zwager Kees , bekende van Amy een voorstel laten maken. In bijna alles konden wij ons vinden. Aangepast aan onze wensen lag er een duidelijk reisplan.

Suggesties

Suggesties zijn er zeker! Deze wil ik graag per email of telefonisch met Smaragdreizen delen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen