Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 69  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

8.0
Nihat 10-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Bali reis

Voor een verre reis ben je bij Smaragd reizen aan het juiste adres. Ik ben voorzien van goed advies voor de mooie reis die ik heb gemaakt naar Bali.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Anne Groenendijk 10-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige reis gehad

Geweldige reis gehad geheel verzorgt door het Smaragd reizen. Toen er wat mis ging direct contact gehad en werd direct geregeld.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Jan van Genen 03-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Cruise in China

Met vijf vriendinnen ben ik naar China geweest, en daar onder andere een cruise op de Yangtze gemaakt. De cruise hadden we geboekt met Smaragd Reizen. We hebben de grootste stuwdam ter wereld mogen bewonderen! Een aanrader voor iedereen die naar China gaat.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Marscha 03-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Volledige reis op maat

Via Smaragd reizen een vakantie op maat laten maken en wij vonden dat alles goed gergeeld was. De accommodaties waren prima en de reisgids was zeer vriendelijk en vertelde alles wat we wilden weten! Ze sprak goed Engels.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Annemarie v D 03-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Groepsreis Bali

Ik ben samen met mijn vriend meegegaan met een groepsreis naar Bali. We hadden een super leuke groep en we hebben zelfs vrienden gemaakt! Tijdens de reis hebben we prachtige plekken bezocht. Het mooiste vond ik om te snorkelen bij de riffen van Menjagan. Zeker een aanrader!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.5
Henk Kok 29-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed georganiseerde reis

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
8.0
Martine de Wit 29-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Indonesië

Ik heb met mijn man zelf een reis op maat laten maken naar Indonesië. We zijn op de mooiste plekken geweest! Het was een reis om nooit meer te vergeten.

Pluspunten

Bereikbaarheid van de medewerkers Hotels waren mooi Eten was goed geregeld

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Hannie 30-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Reis bij Smaragd reizen geboekt

Goed reisadvies ontvangen van een medewerker van Smaragd Reizen. We hadden wel redelijk voor ogen wat we graag wilden doen, maar zij heeft ons veel goede tips gegeven. Ze weet waar ze het over heeft en dat heeft ervoor gezorgd dat onze reis geweldig was. (Weet haar naam niet meer maar bedankt!)

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Jeanine de Vries 30-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Indonesie reis

Mijn man en ik zijn met een 26 daagse groepsreis mee geweest naar Indonesie. We hadden een hele leuke groep, de sfeer was goed. Indonesie is echt een aanrader! We hebben veel van de cultuur gezien en het is indrukwekkend hoe de mensen daar leven. Alleen al over de wegen rijden zie je al zo veel. Een reis om nooit te vergeten!

Pluspunten

Goede afwisseling van bezienswaardigheden

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Roxanne Walder 30-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mooie reis door Afrika

Mooie reis gemaakt door Afrika die wij hadden geboekt bij Smaragd Reizen. Super dat ze zo goed bereikbaar waren, wij konden het nummer bellen en werden direct geholpen was er iets was. De reis zelf was goed georganiseerd. Mooie safari's gedaan en veel van het land gezien.

Pluspunten

De communicatie over de reis en de bereikbaarheid tijdens de reis

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen