Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 74  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

 10
Jelle 02-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Fijn!

Echt hele fijne ervaringen met deze praktijk

Pluspunten

Snel terrecht

Suggesties

-

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Ria 19-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Fijn

Echt een hele fijne reis gemaakt. De communicatie met Smaragd was echt goed, goed geholpen en uitleg gekregen. Geen vraag was teveel!

Pluspunten

Communicatie

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Pim 12-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Blij

Ik ben echt blij met de reis die ik heb gemaakt met Smaragd Reizen. Ik ben met een vriendin naar Afrika geweest en het was echt geweldig!

Pluspunten

Professionele medewerkers!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Hetty 04-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooiste reis

Ik heb een reis samen gesteld met Smaragd reizen. Ik ben met mijn gezin naar Australië geweest. Echt een aanrader!!

Pluspunten

Ze gaven veel informatie en goed advies

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Charlotte de Groot 21-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie reis

Mooie reis gemaakt.

Pluspunten

Communicatie

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Nihat 10-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Bali reis

Voor een verre reis ben je bij Smaragd reizen aan het juiste adres. Ik ben voorzien van goed advies voor de mooie reis die ik heb gemaakt naar Bali.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Anne Groenendijk 10-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige reis gehad

Geweldige reis gehad geheel verzorgt door het Smaragd reizen. Toen er wat mis ging direct contact gehad en werd direct geregeld.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Jan van Genen 03-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Cruise in China

Met vijf vriendinnen ben ik naar China geweest, en daar onder andere een cruise op de Yangtze gemaakt. De cruise hadden we geboekt met Smaragd Reizen. We hebben de grootste stuwdam ter wereld mogen bewonderen! Een aanrader voor iedereen die naar China gaat.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Marscha 03-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Volledige reis op maat

Via Smaragd reizen een vakantie op maat laten maken en wij vonden dat alles goed gergeeld was. De accommodaties waren prima en de reisgids was zeer vriendelijk en vertelde alles wat we wilden weten! Ze sprak goed Engels.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Annemarie v D 03-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Groepsreis Bali

Ik ben samen met mijn vriend meegegaan met een groepsreis naar Bali. We hadden een super leuke groep en we hebben zelfs vrienden gemaakt! Tijdens de reis hebben we prachtige plekken bezocht. Het mooiste vond ik om te snorkelen bij de riffen van Menjagan. Zeker een aanrader!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...78
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen