Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 53  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

9.0
Tanja 12-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zuid-afrika reis

Wauw! De mooiste reis van mijn leven gemaakt op safari in Zuid-Afrika. Elke dag stond ons een nieuw avontuur te wachten. Wat mij het meeste bij zal blijven zijn de prachtige dieren en de lieve mensen uit het Koninkrijk van Swaziland.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Rosa 12-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Reis met mijn zus

Heerlijk samen met mijn zus naar de Malediven geweest. We hebben twaalf dagen op het Baros Resort verbleven. Prachtige stranden en helder water waarin je lekker kan badderen tussen de vissen. Ook hebben we vrienden voor het leven gemaakt tijdens het tafeltennissen op het terrein!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Jan en Anja 08-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Honeymoon

Een onvergetelijke honeymoon gehad op Bali dankzij Smaragd reizen. We beschikten over een eigen villa met privézwembad, lekker eten en heerlijke massages.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Sabien 08-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top vakantie gehad in Thailand!

Top vakantie gehad in Thailand! Vanuit Smaragd reizen hadden we een rondreis geboekt. Hierbij hoorde het Elephant Hills Khao Sok avontuur voor vier dagen. Echt een aanrader. De olifanten worden goed behandeld. De mangroves waren erg indrukwekkend en het eten was heerlijk (wel pittig).

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Karin Roos 16-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuke reis

Ik heb met een vriendin een reis gemaakt door Java. We hebben onze ogen uitgekeken hoe mooi Java is. De accommodaties waar we overnachtte waren super. Lekker eten en de reis was goed geregeld.

Pluspunten

Goede organisatie Mooie overnachtingen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Lotte van Rijn 19-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Me zoon heeft door Azie gereisd

Me zoon heeft de afgelopen 2 maanden door Azië gereisd met een vriend. Hij wilde alles zelf regelen maar als opstart kreeg hij hulp van de reisorganisatie. Hij vloog eerst voor 10 dagen naar Bali en daarna is hij het zelf gaan uitzoeken. Ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben over de reisorganisatie. Door hun heb ik hem met een gerust hart uitgezwaaid op het vliegveld.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Charlotte de Vries 19-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bali reis met vriendinnen

Afgelopen zomer met 5 vriendinnen naar Bali geweest. Best spannend, maar alles verliep vlekkeloos. We hebben veel mooie dingen gezien en excursies gedaan. De reisorganisatie was goed bereikbaar want halverwege de vakantie besloten we om een paar dagen bij te boeken.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Chantal 13-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede ervaring

Mijn man en ik wilde eens wat anders dan op vakantie naar een standaard ‘vakantieland’. Na wat onderzoek kwamen we al snel bij Smaragd-reizen en werd het een reis naar zuid Sri Lanka. Een prachtig land, geweldige cultuur en de natuur was verbazingwekkend mooi. De reisorganisatie wordt zeker aangeraden, we hoefden ons geen zorgen te maken om vervoer en de excursies waren tot in de puntjes voor ons geregeld.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Chantal 13-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed geregeld!

Mijn man en ik wilde eens wat anders dan op vakantie naar een standaard ‘vakantieland’. Na wat onderzoek kwamen we al snel bij Smaragd-reizen en werd het een reis naar zuid Sri Lanka. Een prachtig land, geweldige cultuur en de natuur was verbazingwekkend mooi. De reisorganisatie wordt zeker aangeraden, we hoefden ons geen zorgen te maken om vervoer en de excursies waren tot in de puntjes voor ons geregeld

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Ron Kocher 26-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Wat een geweldige ervaring!

Dankzij Smaragd reizen de ideale reis door het zuiden van Thailand samengesteld. Het was een afwisselend en mooi programma. Achteraf hadden we wel graag geslapen op het meer van Khao Sok in plaats van enkel de wandeltocht aldaar. Maar de vrije dagen op Koh Samui waren perfect om bij te komen. We denken er aan om volgend jaar een reis door het noorden van Thailand te plannen samen met Smaragd reizen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen