Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 11  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

9.5
Danny ter Horst 23-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Onvergetelijke reis

Combinatie van geschiedenis, natuur en cultuur. Eilandhoppen in de Molukken is avontuurlijk, maar ook een zeer bijzondere ervaring. Soms wat eenvoudige accomodaties, maar altijd wel schoon. De lokale bevolking is erg vriendelijk en vooral ook zeer muzikaal. Kortom ik heb heimwee. Ik zou graag over enkele jaren terugkomen

Pluspunten

Banda eilanden (Heeft mijn hart gestolen) VOC/koloniale geschiedenis overal Culinaire verwennerij Muziek op strand (eigenlijk overal muziek) Prachtige stranden op Kei eilanden Diversiteit op Ambon Zeer afwisselend programma op de kruidnagel eilanden (Helaas geen bloeiende kruidnagel gezien)

Suggesties

- Langer verblijf op Hatta (1 dag extra)...wellicht als soort ontspanning aan eind vakantie - Saparua inclusief volgende keer (Verlenging was perfect)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Coby Slegers 06-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Onze reis naar de Molukken hebben we door Amy van Smaragdreizen laten inplannen. We hebben 4 weken een bijzonder mooie,soms inspannende maar meestal een zéér relaxte rondreis gemaakt.

De reis was een bijzonder fijne ervaring. We hebben ons zéér verwend gevoeld door alle aandacht van de locale reisbegeleiders. De verjaardagen van mijn man Anton en die van mijn schoonzus Myra kregen met een feestelijk attentie van Smaragd reizen extra aandacht. Het VOC verleden , de nootmuskaatplantage,snorkelen bij Nailaka en Kora-Kora Race op Banda Neira werden door onze reisleider Beemo zéér levendig en speciaal gemaakt. Onny en chauffeur Edwin nemen het stokje over voor de verdere reis over Ambon, Saparua en de jungeltocht/trekking door het Huaulu Manusel Nationaal park in Seram. Behalve een opblaasbaar slaapmatje heeft het ons aan niets ontbroken. Wat een natuur en cultuur!!!!! En wat een aardige en gastvrije mensen!!! De laatste week op Kei-Kecyl werden we zéér verwend door Mama Tita in Vila Monica. Guan bracht ons van de luchthaven daar naar toe en de volgende dag heeft hij 2 brommers gebracht zodat we deze daar konden gebruiken om zelf over het eiland te reizen. Deze laatste dagen van de reis was het opnieuw volop genieten. Zon, smaragdgroene zee, plamen en een wit strand. Het samen mogen beleven van deze reis is mede door Amy/Smaragdreizen een kostbaar bezit aan herinneringen. Dank je wel. Coby

Pluspunten

We organiseren bijna altijd zelf onze reizen. Maar bij de reis naar de Molukken stuitten we op de hoeveelheid van verplaatsingen. En omdat we maar 4 weken hadden heeft mijn zwager Kees , bekende van Amy een voorstel laten maken. In bijna alles konden wij ons vinden. Aangepast aan onze wensen lag er een duidelijk reisplan.

Suggesties

Suggesties zijn er zeker! Deze wil ik graag per email of telefonisch met Smaragdreizen delen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Familie Gijzen 20-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Bijzondere ervaring!

Rondreis op maat Bali Java individueel (gezin); aug.-sept. 2016: Het echte leerzame Indonesië met de rust en de luxe van een vakantie. Boven verwachting! Dank aan iedereen die dit voor ons gerealiseerd heeft: een ervaring om niet te vergeten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Thalita Schilderkamp 31-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De mooiste dag van mijn leven

Smaragd Reizen verzorgende ons huwelijk op Bali. Na veel gegoogled op internet kwamen wij Smaragd Reizen tegen. De enige organisatie die ook de papieren regelen. Alle hotels bieden trouwen op Bali aan echter zonder dat het legaal is maar meer als een ceremonie.

Pluspunten

Betrouwbaar, altijd tijd nemen om onze vragen te beantwoorden. Vooral de hoge kennis van wat wel en niet kan. Chapeau voor Smaragd Reizen

Suggesties

Wij hebben nog veel reizen op ons lijstje staan en gaan zeker nog mooie reizen met Smaragd Reizen maken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Wilfred Mooibroek 06-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

We hebben een fantastische reis gehad naar Indonesië en dankzij de goede gidsen ook nog dingen kunnen vinden uit het verleden.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Diederik 26-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een fantastische reis!

Ik ben net terug van mijn reis naar Sri Lanka en de Malediven: in 1 woord geweldig!! Mooie landen, lekker eten en geweldig tot rust gekomen. Een aanrader! Ik heb mijn reis geboekt bij Smaragd Reizen en was erg onder de indruk van de vriendelijkheid en passie van de medewerkers. Zij hebben hart voor hun vak, reisbestemmingen en klanten! Als ik weer eens een verre reis ga maken dan kom ik zeker terug!

Pluspunten

Erg vriendelijk Zeer behulpzaam Goed geregeld

Suggesties

-

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Priscilla 25-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige reis

Ik heb bij Smaragd een geweldige rondreis naar Indonesië geboekt. Een reis om nooit meer te vergeten!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Van der Graaf 15-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Fantastische kennis van de bestemming Molukken, organiseert de reizen anders dan anderen, goede voorbereiding vooraf de reis zodat wij niet voor verassingen kwamen te staan, Vele extra's en hoge service ook tijdens de reis.

Wij waren op zoek naar een reis naar de Molukken voor mijn familie van 6 personen. Bij toeval kwamen wij Smaragd Reizen tegen op de Tong Tong Fair in Den Haag. Wij wilden een NIET doorsnee reis zoals andere organisaties het aanbieden. Wij spraken met Amy Foss. Het was duidelijk dat zij hoge kennis van dit gebied heeft. Wij hingen aan haar lippen luisterend naar de verhalen. Slechts een paar dagen later volgde het programma. Wij dachten gelijk; Dit is het. Bij geen enkele organisatie eerder gezien of gelezen. Afgelopen maart zijn wij afgereisd naar de Molukken. En ook waar Amy ons voor waarschuwde gebeurde. Boten en vluchten kunnen zomaar uitvallen door weersomstandigheden. Wij waren genoodzaakt 1 dag extra op Banda te verblijven. Smaragd Reizen pakte dit gelijk op om het programma aan te passen. En zoals Smaragd Reizen zei; Bij reizen naar de Molukken is flexibiliteit vereist.

Pluspunten

Door de goede organisatie zijn pluspunten niet aan de orde. Smaragd Reizen is fantastisch.

Suggesties

Ontwikkelen van reizen naar misschien Tanimbar.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Coen Bruijns 01-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het was echt een top vakantie, goed advies ontvangen van Amy en een fantastische beleving meegemaakt met het hele gezin op Sumatra.

Onze ervaring was overweldigend. Vantevoren denk je we zijn benieuwd of het beeld overeenkomt met de werkelijkheid maar het was echt onwijs gaaf. De kinderen praten er nog steeds over en dan er achteraan wanneer gaan we weer. Ik ben zelf al in heel veel landen geweest maar deze vakantie met Smaragd sprong er echt uit.

Pluspunten

Elke dag wat anders, prima verblijven, goed eten, goeie lokale gidsen

Suggesties

Gewoon zo doorgaan. Aan een goed werkend systeem moet je niet sleutelen. Je moet dit een keer meegemaakt hebben in je leven.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Jan van Gaalen 27-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastische reis! Hebben meerdere reizen met andere organisaties gemaakt maar dit was echt TOP! Alles klopte en Smaragd Reizen verraste ons ook nog met een heerlijk diner voor ons 40 jarig huwelijk.

Wij hadden bij meerder organisaties een offerte opgevraagd echter Smaragd Reizen was de enige die deze kon uitvoeren. Mijn vrouw en ik hebben besloten alleen nog maar met Smaragd Reizen te reizen naar de bestemmingen die zij aanbieden en die nog op ons lijstje staan.

Pluspunten

Uitmuntende kennis van de bestemmingen. Ik kon Amy ten allertijden bereiken, zelfs midden in de nacht (hoe is het mogelijk).

Suggesties

Hoewel Smaragd Reizen vele unieke reizen heeft hoop ik dat zij nog meer nieuwe unieke reizen gaan ontwikkelen zodat wij nog jaren met ze kunnen reizen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen