Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 44  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

8.5
Ron Kocher 26-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Wat een geweldige ervaring!

Dankzij Smaragd reizen de ideale reis door het zuiden van Thailand samengesteld. Het was een afwisselend en mooi programma. Achteraf hadden we wel graag geslapen op het meer van Khao Sok in plaats van enkel de wandeltocht aldaar. Maar de vrije dagen op Koh Samui waren perfect om bij te komen. We denken er aan om volgend jaar een reis door het noorden van Thailand te plannen samen met Smaragd reizen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Baukje en Lorenzo 19-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Dik tevreden

Voor het eerst buiten Europa op vakantie geweest. WE hebben samen met Smaragd een reis door Vietnam samengesteld en konden de hulp bij het kiezen van bestemmingen erg waarderen. De tips en kennis was Smarargd reizen was top! Eenmaal daar liep alles op rolletjes, echt genoten.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
JOey Hoekstra 08-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig

De groepsreis door thailand met Smaragd reizen was geweldig! We hadden een kleine groep van 9 man en kregen alle aandacht van de reisleider. Hij nam de tijd voor al onze vragen en wees ons op al het moois. Verder ben ik ook te spreken over het vervoer en de hotels, alles was prima geregeld!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
THeo & Irene 05-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

een geweldige tijd zonder zorgen

Een paar weken gelden teruggekomen van een geweldige reis door Vietnam. We hebben gekozen voor 15 dagen ‘historisch Vietnam’ en op aanraden van Smaragd reizen hebben we dit uitgebreid met het bergdorpje Sapa. We hebben een geweldige tijd gehad zonder zorgen! De informatievoorziening en het contact met Smaragd was erg fijn. Ook de prijs -kwaliteit verhouding was naar ons idee meer dan prima!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Sara 01-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Hele bijzondere reis

We hebben begin dit jaar de groepsreis ‘Java en Bali overland in 27 dagen’ gemaakt en het was geweldig. Erg vermoeiend wel, maar het was het waard. Hoogtepunten: de theeplantages, het eiland Cangkuang, de prachtige treinrit door de bergen naar Banyuwangi, de Tanah Lot tempel en natuurlijk het Indonesische eten! Het programma had genoeg ruimte voor vrije invulling, wat wij ook erg fijn vonden om uit te rusten. We vonden het erg fijn dat de reisbegeleiding Nederlands sprak en dat alle excursies vooraf waren geregeld en inbegrepen. De vlucht, accommodatie en het vervoer was verder ook allemaal goed geregeld.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Maureen 01-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een hele ervaring

Goed contact met het bureau en een fijne behandeling. De vluchten en accommodaties waren top en de gidsen waren prima. Het reizen tussendoor was wel erg veel, maar af en toe een dag met vrije invulling was erg fijn. Hele mooie dingen gezien en belefd en we zijn samen met Smaragd al op zoek naar een volgende bestemming!

Pluspunten

Fijn contact!

Suggesties

Volgende keer zullen we meer rustige dagen in plannen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.5
Hans & Gerlinde 29-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Mooie reis

De groep bestond uit maar 8 personen en we hadden een goeie, grappige reisleider. De accommodaties waren de ene keer wat mooier dan de ander, maar er was altijd een goed ontbijt! Verder werden we van alle gemakken voorzien en hebben we een heerlijke vakantie gehad

Pluspunten

Fijne kleine groep

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
8.0
Mark (en gezin) 22-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige reis, top geregeld

Vorig jaar hebben we een op maat gemaakte rondreis door Thailand geboekt bij Smaragd reizen en het was geweldig! We vonden het belangrijk dat er ook rekening gehouden werd met de kids (9 en 13 jaar) en hebben dan ook vaak contact gehad met Smaragd vooraf. Zij hebben uiteindelijk een mooie flexibele planning gemaakt en hier zijn we erg tevreden over! We zullen binnenkort een tweede reis maken, geregeld via Smaragd. Dit wordt Zuid-Afrika, we hebben de smaak te pakken

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Joke 18-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Perfect voor een onbezorgde vakantie

Gezien we geen ervaring hadden met vakanties buiten Europa, zochten we een goed bureau om ons te helpen. We wilden altijd al naar Indonesië en op aanraden van vrienden zijn we bij Smaragd terecht gekomen. We hebben gekozen voor de rondreis op Bali en alles was tot in de puntjes geregeld. 11 dagen vonden we wel wat aan de korte kant, de volgende keer gaan we langer!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
1.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Esther 10-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed aanbod en advies

Een reis naar de Malediven boek je niet zomaar en daarom zochten we contact met Smaragd reizen. Hun aanbod en kennis van de bestemming en de hotels sprak ons erg aan. We hebben goed advies gehad en de prijzen waren prima in verhouding. We hebben een droomvakantie gehad!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 741
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen