Shabu Shabu Nijmegen klantervaringen

Restaurants 14  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Nijmegen

 10
Lynn Peters 13-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

heel lekker eten! heel klantvriendelijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
0.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Bart van den Bergen 21-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

erg genoten van het eten

de sushi smaakt bij shabu shabu altijd heerlijk. De sushi hier is altijd echt vers en van goeie kwaliteit. Ze leveren hier ook altijd goede en snelle service, ik wordt hier altijd fijn geholpen. Heerlijk eten voor een goeie prijs, ik kom zeker terug!

Pluspunten

Vers, Goeie kwaliteit, snelle service

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Adriana Kost 17-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Toppie

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Gabriel 27-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuk restaurant

In het verleden hier al vaker wezen eten en het is me nog nooit tegen gevallen. Het is er altijd gezellig en het eten is altijd vers en lekker!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Wilma Bong 13-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Bekend en lekker

Ik kom niet vaak in Nijmegen en wist dus ook niet waar ik nou lekker kon eten tot ik Shabu Shabu tegen kwam dat klonk mij bekend in de oren. Ik heb die avond nog bij Shabu Shabu gegeten. Het eten was erg lekker en het restaurant zag er top uit. Ik heb genoten van de verse vis en snelle service van het personeel. Het was een top avond en heb heerlijk gegeten.

Pluspunten

Oud en vertrouwt. Vers eten en snel personeel.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Nick V. 19-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring gehad bij onze Shabu shabu. Het is de enige in onze stad dus we wilden deze vestiging ook een keer bezoeken. Hij is niet veel anders dan die in andere steden die we wel bezocht hebben. Het eten is namelijk goed en de bediening zeer vriendelijk. Een dikke aanrader voor de liefhebber van sushi en andere heerlijke Japanse gerechten.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
D.Salomé 12-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Fijne, restaurant.

Ik heb heerlijk gegeten en de sfeer was ook heel relax.

Pluspunten

Schoon en hygiënisch, snelle bediening en goed betaalbaar.

Suggesties

Ik kan iedereen aanraden om daar te gaan eten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Rachelle Verhoeven 20-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Mooi restaurant

Shabu Shabu Nijmegen is een fijn en mooi restaurant. Ik vind het gezellig om daar te eten. De sushi smaakt daar ook erg goed. De koude en warme gerechten zijn goed van smaak. Ik word daar altijd goed geholpen ze hebben daar een snelle service.

Pluspunten

Fijne sfeer. Net restaurant

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Gerrit van de Valk 21-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed gegeten

Recent heb ik hier goed gegeten. De prijs is gelukkig bij elke Shabu Shabu hetzelfde. Dit is het voordeel van het hele concept. Ik was eerst nooit van de sushi, maar dit restaurant heeft mij van de 'sushi-angst' afgeholpen. Ik neem mijn kinderen ook graag mee naar dit restaurant, omdat ze genoeg keuze hebben en speciale gerechtjes hebben voor de kids. De drankjes drukken de prijs als je met het hele gezin bent, maar dat weegt niet op tegen het genieten dat je ervoor terug krijgt. Wij blijven vaste klant.

Pluspunten

Ook prima voor kids

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Patricia Molen 06-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

In één woord: Geweldig!

Het restaurant zit in een mooi pand en ook de inrichting ervan is werkelijk fantastisch, aangezien je direct in Japanse sferen komt. De tafels staan lekker ver uit elkaar vandaan, waardoor je echt met je gezelschap kunt genieten. Ook de knusse hoekjes in het restaurant vind ik een enorm pluspunt, omdat je dan niet het idee hebt dat je in een grote keten aan het eten bent, maar echt oog voor elkaar hebt. De kwaliteit van het eten is naar mijn mening werkelijk fantastisch en ik kan me dan ook niet indenken dat ik ooit nog eens bij een andere sushi keten eet. Shabu Shabu stelt mij werkelijk nooit teleur. Ook het personeel van Shabu Shabu is geweldig. Het eten wordt in de keuken goed en snel bereid, waardoor je niet uren op je eten hoeft te wachten. Omdat de bediening ook vlot reageert verloopt alles erg soepel. Shabu Shabu ik vind je geweldig!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen