Shabu Shabu Nijmegen klantervaringen

Restaurants 26  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Nijmegen

 10
Roza 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hmmm dit is de lekkerste sushi van Nederland

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Gaby 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Lievelings sushi

Ik kom hier graag samen met mijn vriendinnen en mijn vriend. Het is een vaste plek geworden voor ons, omdat de kaart zo lekker divers is en je zoveel kunt eten als je zelf wilt.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Thom Peters 21-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Veelzijdige kaart goed smakende sushi

Ik vind de sushi bij shabu shabu echt heerlijk. Ben nu bij meerdere restaurants geweest en woon zelf in Nijmegen, dus kom er regelmatig. Heb weleens bij andere sushirestaurants gegeten maar daar smaakte alle sushi simpelweg naar 'vis'. De sushi bij shabu shabu heeft ieder zijn eigen smaak en de vis proeft tensminte vers.Absoluut mijn favoriete sushi restaurant!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Eline 22-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heerlijk restaurant!

Super lekker en snel geserveerd restaurant!!

Pluspunten

Snelle bediening

Suggesties

Het is wel duur..

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
F.M 17-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel lekker gegeten, genoeg keus en een leuke aankleding. De sfeer in het restaurant is erg gezellig.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
6.0
Peter Stienstra 05-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Eten is goed, maar de app zeer onvriendelijk

Bij Shabushabu wordt “op tijd” gegeten. Wij kwamen om 7 uur en konden na half negen niets meer bestellen. Na eerst de drankjes te hebben besteld, kwamen we erachter dat het 6 min duurde voor we weer iets konden bestellen. Ze hadden niet verteld, dat we het eten en drinken tegelijk moesten bestellen. Bovendien duurde het langer dan 6 min voordat we de drankjes kregen. Om de wasabi en gember moesten we vragen; werd niet automatisch gebracht.

Suggesties

Kijk hoe ze het bij Shabu Shabu in Apeldoorn doen. Daar hebben ze het concept van een tijdslot losgelaten. De app laat je bestellen op elk willekeurig moment.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
9.5
Patrick Versteeg 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top en echt een aanrader

Zeer goede service en aardig personeel. Je krijgt waar voor je geld en het is nog lekker ook! Moderne inrichting met mooie foto’s aan de muur en een gezellige sfeer.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Doris V. Bennekom 17-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel goed mijn ❤️ Restaurant

Pluspunten

Veel gedeelte dit restaurant iedereen vond het verschrikkelijk lekker

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Marloes dekker 23-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Aanrader!

Wie van sushi houdt moet weleens bij Shabu Shabu hebben gegeten! De sushi is van hoge kwaliteit en erg vers, dit geld ook voor alle warme hapjes. Het bestellen via de tablets maakt het erg makkelijk en het eten werd snel opgediend. Het personeel is erg attent en vriendelijk. Aanrader voor alle sushi-lovers onder ons!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Fam. De Ruijter 10-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super sushi

Wij komen inmiddels meer dan 4 jaar. Het is altijd naar onze zin. Wij hebben nog geen betere sushi restaurant gevonden!

Pluspunten

Advocaat paling sushi en de gebakken garnalen sushi.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 753
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen