Shabu Shabu Nijmegen klantervaringen

Restaurants 17  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Nijmegen

9.5
Doris V. Bennekom 17-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel goed mijn ❤️ Restaurant

Pluspunten

Veel gedeelte dit restaurant iedereen vond het verschrikkelijk lekker

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Marloes dekker 23-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Aanrader!

Wie van sushi houdt moet weleens bij Shabu Shabu hebben gegeten! De sushi is van hoge kwaliteit en erg vers, dit geld ook voor alle warme hapjes. Het bestellen via de tablets maakt het erg makkelijk en het eten werd snel opgediend. Het personeel is erg attent en vriendelijk. Aanrader voor alle sushi-lovers onder ons!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Jessica Kok 29-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gezellige avond

Heerlijk gegeten in een erg gezellig restaurant, de bediening is redelijk snel en erg vriendelijk. het bestellen met de ipad maakt alles zeker veel makkelijker. Een aanrader voor iedereen, ik kom in ieder geval zeker terug.

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Lynn Peters 13-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

heel lekker eten! heel klantvriendelijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
0.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Bart van den Bergen 21-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

erg genoten van het eten

de sushi smaakt bij shabu shabu altijd heerlijk. De sushi hier is altijd echt vers en van goeie kwaliteit. Ze leveren hier ook altijd goede en snelle service, ik wordt hier altijd fijn geholpen. Heerlijk eten voor een goeie prijs, ik kom zeker terug!

Pluspunten

Vers, Goeie kwaliteit, snelle service

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Adriana Kost 17-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Toppie

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Gabriel 27-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuk restaurant

In het verleden hier al vaker wezen eten en het is me nog nooit tegen gevallen. Het is er altijd gezellig en het eten is altijd vers en lekker!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Wilma Bong 13-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Bekend en lekker

Ik kom niet vaak in Nijmegen en wist dus ook niet waar ik nou lekker kon eten tot ik Shabu Shabu tegen kwam dat klonk mij bekend in de oren. Ik heb die avond nog bij Shabu Shabu gegeten. Het eten was erg lekker en het restaurant zag er top uit. Ik heb genoten van de verse vis en snelle service van het personeel. Het was een top avond en heb heerlijk gegeten.

Pluspunten

Oud en vertrouwt. Vers eten en snel personeel.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Nick V. 19-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring gehad bij onze Shabu shabu. Het is de enige in onze stad dus we wilden deze vestiging ook een keer bezoeken. Hij is niet veel anders dan die in andere steden die we wel bezocht hebben. Het eten is namelijk goed en de bediening zeer vriendelijk. Een dikke aanrader voor de liefhebber van sushi en andere heerlijke Japanse gerechten.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
D.Salomé 12-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Fijne, restaurant.

Ik heb heerlijk gegeten en de sfeer was ook heel relax.

Pluspunten

Schoon en hygiënisch, snelle bediening en goed betaalbaar.

Suggesties

Ik kan iedereen aanraden om daar te gaan eten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen