Shabu Shabu Hoofddorp klantervaringen

Restaurants 14  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Hoofddorp

9.0
Nancy Hoekstra 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

De sushi was super!

We werden super goed ontvangen en naar onze tafel begeleid. Gelijk na dat we gingen zitten kregen we de menu kaart. Ze hebben veel verschillende soorten keuze aan drankjes. Eenmaal toen ik mijn drankje had mochten we een keuze maken wat we wilde eten. Ik ben gelijk voor de sushi gegaan. De Sushi smaakt erg goed en de prijs/kwaliteit voor het eten was verder ook prima.

Pluspunten

Goed eten, goed personeel, waar voor mijn geld.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
René Koopmans 18-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig

Het was eigenlijk beter dan ik had verwacht, de bediening was super snel, en dat ik wat een klant ook graag wil, daarbij de kwaliteit is ook geweldig

Pluspunten

Snelle bediening, klant vriendelijk.

Suggesties

Misu blokjes misschien minder groot, en dingen met deeg, minder deegachtig maken, zodat het tenminste smaak heeft.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.5
Xiam de Vries 06-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Kamil 26-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Ismaïl Gebat 02-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Kwaliteit sushi

Erg gezellig restaurant, het was goed gevuld en dat was te horen. Het was alleen niet storend het voelde levendig aan en dat is ook wel een keer leuk. De sushi was vers en goed gesneden. De sushi rijst was ook erg goed bereidt niet te droog maar ook niet te kleverig.

Pluspunten

Gezellig, Levendig, Goede sushi

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Karel Van As 09-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top restaurant met goed personeel

Het eten was heerlijk en het personeel heeft ons kunnen uitleggen wat er allemaal voor soorten vis waren. Ik ben namelijk niet een echte vis kenner. Het was een top avond en ik heb erg lekker gegeten. Ik kom graag nog eens terug.

Pluspunten

kennis van het personeel

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
ffred 27-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

prima product

verjaardag gevierd,prima personeel.ik was met een grote groep en iedereen was enthousiast.goede en snelle bediening.

Pluspunten

goede bediening en snelle levering.

Suggesties

mag iets langer open zijn.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Mellanie meeuwsen 11-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Snelle bediening

Heerlijk gegeten bij Shabu Shabu in Hoofddorp. Ik vind dat je super lekkere gerechten kan bestellen en er is ook redelijk veel keuze. Ik denk dat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Leuk restaurant met een goede bediening

Pluspunten

Uitgebreide kaart

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
2.5
Klomp 02-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Via kennissen

Het vlees was taai en de sushi was niet vers. Wij hebben dit aangegeven maar ze hadden niet echt een oplossing.

Vind het jammer dat er geen passende oplossing geboden kon worden.

Klantvriendelijkheid
5.0
Informatieverstrekking
0.5
Prijs
0.5
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
0.5
Professionaliteit medewerkers
3.0
Totale klantervaring
2.5
Deel deze ervaring
9.0
Wilma Steensma 30-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goed vertoeven

Ik heb heerlijk gegeten bij Shabu Shabu en de bediening was super. Vooral de sushi was super, we kregen er namelijk een speciaal voor ons gemaakt door de chefkok. Deze persoonlijke benadering kan ik altijd wel waarderen!

Suggesties

Ik vind de sluitingstijd wat vroeg

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen