Shabu Shabu Dordrecht klantervaringen

Restaurants 12  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Dordrecht

9.5
Mandy Bakker 20-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

gezellige avond

het is er erg gezellig, het eten is lekker, en het personeel is snel en vriendelijk. Dat je kan bestellen met de ipad vind ik geweldig, een heel handig systeem ook. Top service!

Pluspunten

Bestellen met ipad, heerlijk eten!

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
7.5
Valentina May 21-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.5
Edith Gastman 04-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gastvrij restaurant met goed eten!

Heel vriendelijk personeel die direct naar ons toe kwamen en zonder enkel probleem een tafel voor ons beschikbaar hadden. Het eten was heerlijk en was al snel na het bestellen bij ons op tafel!

Pluspunten

Goede sushi en vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Terry Gort 02-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heerlijk Vers en snel geleverd

Ik kom vaker bij sushi restaurants maar dit is de eerste keer dat de sushi heerlijk vers was en netjes klaar gemaakt. Ook mijn familie vond het erg lekker. Ook was het fijn dat je niet lang op je eten hoefde te wachten. Het personeel was snel en had alles ook snel netjes klaar gezet. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Pluspunten

Vers eten en snel personeel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Goedele van Wijk 12-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig

Geweldig lekker gegeten bij Shabu Shabu Dordrecht. De plek is makkelijk bereikbaar en daarom ben ik sneller geneigd om terug te komen. Het eten was namelijk ook super! De sushi smaakte vers en was niet te klef. Ik ben zeer te spreken over Shabu Shabu Dordrecht.

Pluspunten

Enkel lof

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Jeroen de Wilde 13-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Top ambiance

Leuk en gezellig restaurant met super service. Wij (ik en familie of vrienden) worden hier altijd goed geholpen. Ik zit altijd heerlijk in dit restaurant er is altijd een goede sfeer. Het is ook erg lekker, ik vind de sushi lekker vers en vol van smaak.

Pluspunten

Super service. Verse Sushi

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Denise 26-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Echt genieten

Ik noem dit echt genieten. De combinatie van het goede en lekkere eten en het oplettende correcte en vlotte personeel werkt uitstekend. Ik ben groot fan van dit restaurant in Dordrecht. Zo kom je dit zelden tegen dat gewoon alles klopt van binnenkomst, het verblijf tot en net vertrek. Topwerk mensen en ga vooral zo door!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
José van Post 10-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Veel en lekker gegeten

Eergisteren gegeten bij Shabu Shabu in Dordrecht. Het ontvangst was hartstikke goed. Onze jassen werden netjes aangenomen en aan de kapstok opgehangen. We werden persoonlijk geholpen en dat vind ik altijd erg fijn bij een restaurant. Verder was het eten ook snel bezorgd. Na drie ronden zaten we eigenlijk al vol. Ik vond vooral de inktvisringen erg lekker. Ik ben sowieso een visfanaat, dus ook de krabsalade ging er bij mij heel goed in. Het restaurant op zich was goed verzorgd en had een moderne uitstraling. Parkeren ging makkelijk in de parkeergarage ‘Visstraat’ en het was vanaf daar maar 4-5 minuten lopen. Uiteindelijk uitgebreid gegeten tegen een nette prijs (all you can eat).

Pluspunten

Goede vis en makkelijk te bereiken

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Charlot Ingma 19-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Complimenten aan de keuken!

Voor het eerst gegeten bij Shabu Shabu en het is absoluut mijn favoriete sushirestaurant geworden. We kregen een fijne tafel naast de bar, waardoor we precies konden zien hoe alle gerechten gemaakt werden. Als er enige discussie is of de sushi wel vers is kan ik dat absoluut beamen, aangezien ik het de chefs constant zag bereiden. Naast het feit dat de sushi vers is, smaakte het gewoon erg goed: net als alle andere gerechten. Ik stiekem fan van alle warme gerechten. Ook het personeel doet het erg goed... Ik was namelijk heerlijk een avondje weg met mijn partner en we hadden ons kleintje bij ons. Hoewel het personeel het natuurlijk niet hoeft te doen, gaven zij onze baby heel veel aandacht en deden ze er alles aan om haar te laten lachen. Super leuk!

Pluspunten

De gegrilde kipfilet, de biefstuk en de inside out sushi's zijn mijn favoriete gerechten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Martijn van der Velden 29-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima tent

Ik bezocht dit restaurant enkele weken geleden met mijn hele afdeling. Wij gaan vaker met elkaar eten en omdat wij met zo'n grote groep zijn gaat er eigenlijk altijd wel iets mis. Stiekem had ik verwacht dat dat bij dit restaurant ook zo zou zijn maar ik had ongelijk. Het personeel kon onze grote groep makkelijk aan. Het leek wel alsof het ze totaal geen moeite kostte. We kregen allemaal op hetzelfde moment ons drinken en eten. Op deze manier konden we echt met elkaar eten en was er niemand die geen eten en/of drinken had. Niet alleen beviel de kwaliteit van het personeel ons, ook de kwaliteit van het eten was verrassend. Als ik over een aantal maanden weer met mijn hele afdeling ga eten bezoek ik absoluut weer een Shabu Shabu filiaal. Ook de andere medewerkers waren laaiend enthousiast en hebben een ontzettend leuke avond gehad.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen