Shabu Shabu Dordrecht klantervaringen

Restaurants 19  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Dordrecht

 10
MaartjeB 06-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Lekkerste sushi tent EVER

Ik woon zelf in Dordrecht en je spot me regelmatig bij dit heerlijke sushi restaurant samen met mijn vriendinnen. Shabu Shabu is een topplek, op een toplocatie met super vriendelijk personeel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Celine Opkam 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vers eten

De bediening is bij binnenkomst aardig, ze brengen je naar je tafel en vragen binnen 10 minuten wat je wilt drinken. Dat noem ik nou top service, niemand houdt van lang wachten voor een drankje.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Mike 13-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heerlijke sushi in een gepaste ambiance.

We hebben al diverse sushi-restaurants geprobeerd (ook andere Shabu Shabu-vestigingen), maar komen altijd weer terug bij Shabu Shabu in Dordrecht.

Pluspunten

Snelheid, persoonlijkheid, uitstraling en (vooral) de kwaliteit van het eten.

Suggesties

Alleen maar: zo doorgaan!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Chanel 16-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Genoten

We hebben genoten van het eten, net als de vorige keren. De sushi is lekker vers, de warme gerechten zijn goed voorbereid en heerlijk! Alles wordt redelijk snel opgediend en het bestellen met de tablet maakt het heel makkelijk. Aanradertje!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Nina de Ridder 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top!

Het eten is top van smaak, alles is vers en van hoge kwaliteit ook werd het snel naar onze tafel gebracht, we hoefde niet lang te wachten. Vriendelijk en hardwerkend personeel, erg gastvrij allemaal. Wij zullen terug blijven komen!

Pluspunten

Hoge kwaliteit en snelle service

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
6.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Ron Scheepbouwer 25-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geweldige mooi avond op eerste kerstdag 2017

Ik zelf zit in een rolstoel en kon eigenlijk niet binnen komen wegens treden. Maar kreeg geweldige hulp van personeel. Werd zo binnen getild. Maar toen binnen het personeel erg vriendelijke ervaring. Het eten was gewoon formidabel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Meriam van der Ouw 29-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk en van hoog kwaliteit

Gisteravond gegeten bij Shabu Shabu, en zoals altijd stellen ze zeker niet teleur. De sushi als zowel de warme hapjes waren heerlijk en van hoog kwaliteit voorbereid. Altijd een gezellige sfeer in het restaurant. Zeker een aanradertje!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Mandy Bakker 20-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

gezellige avond

het is er erg gezellig, het eten is lekker, en het personeel is snel en vriendelijk. Dat je kan bestellen met de ipad vind ik geweldig, een heel handig systeem ook. Top service!

Pluspunten

Bestellen met ipad, heerlijk eten!

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
7.5
Valentina May 21-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.5
Edith Gastman 04-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gastvrij restaurant met goed eten!

Heel vriendelijk personeel die direct naar ons toe kwamen en zonder enkel probleem een tafel voor ons beschikbaar hadden. Het eten was heerlijk en was al snel na het bestellen bij ons op tafel!

Pluspunten

Goede sushi en vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen