Shabu Shabu Dordrecht klantervaringen

Restaurants 17  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Dordrecht

8.5
Celine Opkam 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vers eten

De bediening is bij binnenkomst aardig, ze brengen je naar je tafel en vragen binnen 10 minuten wat je wilt drinken. Dat noem ik nou top service, niemand houdt van lang wachten voor een drankje.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Mike 13-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heerlijke sushi in een gepaste ambiance.

We hebben al diverse sushi-restaurants geprobeerd (ook andere Shabu Shabu-vestigingen), maar komen altijd weer terug bij Shabu Shabu in Dordrecht.

Pluspunten

Snelheid, persoonlijkheid, uitstraling en (vooral) de kwaliteit van het eten.

Suggesties

Alleen maar: zo doorgaan!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Chanel 16-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Genoten

We hebben genoten van het eten, net als de vorige keren. De sushi is lekker vers, de warme gerechten zijn goed voorbereid en heerlijk! Alles wordt redelijk snel opgediend en het bestellen met de tablet maakt het heel makkelijk. Aanradertje!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Nina de Ridder 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top!

Het eten is top van smaak, alles is vers en van hoge kwaliteit ook werd het snel naar onze tafel gebracht, we hoefde niet lang te wachten. Vriendelijk en hardwerkend personeel, erg gastvrij allemaal. Wij zullen terug blijven komen!

Pluspunten

Hoge kwaliteit en snelle service

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
6.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Meriam van der Ouw 29-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk en van hoog kwaliteit

Gisteravond gegeten bij Shabu Shabu, en zoals altijd stellen ze zeker niet teleur. De sushi als zowel de warme hapjes waren heerlijk en van hoog kwaliteit voorbereid. Altijd een gezellige sfeer in het restaurant. Zeker een aanradertje!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Mandy Bakker 20-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

gezellige avond

het is er erg gezellig, het eten is lekker, en het personeel is snel en vriendelijk. Dat je kan bestellen met de ipad vind ik geweldig, een heel handig systeem ook. Top service!

Pluspunten

Bestellen met ipad, heerlijk eten!

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
7.5
Valentina May 21-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.5
Edith Gastman 04-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gastvrij restaurant met goed eten!

Heel vriendelijk personeel die direct naar ons toe kwamen en zonder enkel probleem een tafel voor ons beschikbaar hadden. Het eten was heerlijk en was al snel na het bestellen bij ons op tafel!

Pluspunten

Goede sushi en vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Terry Gort 02-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heerlijk Vers en snel geleverd

Ik kom vaker bij sushi restaurants maar dit is de eerste keer dat de sushi heerlijk vers was en netjes klaar gemaakt. Ook mijn familie vond het erg lekker. Ook was het fijn dat je niet lang op je eten hoefde te wachten. Het personeel was snel en had alles ook snel netjes klaar gezet. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Pluspunten

Vers eten en snel personeel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Goedele van Wijk 12-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig

Geweldig lekker gegeten bij Shabu Shabu Dordrecht. De plek is makkelijk bereikbaar en daarom ben ik sneller geneigd om terug te komen. Het eten was namelijk ook super! De sushi smaakte vers en was niet te klef. Ik ben zeer te spreken over Shabu Shabu Dordrecht.

Pluspunten

Enkel lof

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen