Opwaardeer.nl klantervaringen

Telecombedrijven 45  recensies

Klantervaring met Opwaardeer.nl

8.0
B. Plak 18-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Maakte mij toch wat zorgen want duurde het 22 minuten voordat ik de opwaardeercode via de mail mocht ontvangen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
5.5
Kennis/Vakmanschap
6.5
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
5.0
carlos perez 14-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

cobra code voor intwernationaal bellen niet ontvangenop 8 mei 2018..bedrag 12euro wel van mijn ING rekng afschreven

Klantvriendelijkheid
3.5
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
1.0
Communicatie
0.5
Snelheid/Levertijd
0.5
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
1.0
Totale klantervaring
5.0
Deel deze ervaring
1.0
HJ van Kas 28-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Via kennissen

Opgelicht

Ik bestel vaker belkaarten bij Beltegoed, eenmaal eerder geen inlogcode gekregen. Soms accepteer je dingen die 6 euro kosten. Afgelopen donderdag i kaart besteld, maar door een fout van mezelf of de bank zijn er vijf afgeschreven, samen 30 euro. Slecht 1 kaart gekregen. Telefonisch wordt op beide nummers niet opgenomen, op mail wordt niet gereageerd. Het ruikt naar oplichting.

Pluspunten

Als er een fout wordt gemaakt ben je je geld kwijt.

Suggesties

Slechte ervaring en niet voor de eerste keer, er is geen kontakt of aanspreekpunt. Tip; voordat je betaald bel even met de servicelijn, ze nemen nooit op, er is een "bandje" dat men er even niet is, ha, ha.

Klantvriendelijkheid
1.0
Informatieverstrekking
1.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
1.0
Communicatie
0.5
Snelheid/Levertijd
2.5
Kennis/Vakmanschap
0.5
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
1.0
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
logo Opwaardeer.nl
Reactie van Opwaardeer.nl
Beste H.J van Kas u heeft uw bestelling gehad ,waarom zegt u dat u opgelicht ben
7.5
ir Strijk 10-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

kon mij niet helpen

Niet Zo goed.

Pluspunten

Geen, je Betaalt 0,50 cent extra

Suggesties

Gt duidelijker aangeven werkt niet meer op lyca

Klantvriendelijkheid
4.5
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
4.5
Kennis/Vakmanschap
5.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
4.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Farhad 24-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Echt goed dankjewel

Echt goed Dankjewel

Pluspunten

Dankjewel echt goed

Suggesties

Was echt goed Dankjewel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
ahmet 03-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

opwaarderen

Ik probeer opwaarderen maar t lukt niet

Pluspunten

Opwaarderen 2

Suggesties

Kan niet opwaarderen

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
4.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
4.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
2.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.0
Elian 08-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Eerste x een gebruikte code ontvangen.... Wel binnen 2 dagen opgelost.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
2.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
5.5
Kwaliteit
5.0
Professionaliteit medewerkers
4.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Kyara 26-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Aanklikken. Betalen. Krijgen. Opwaarderen

Supper snel. Ben daar blij mee!

Pluspunten

Zeer snel en goed overzicht.

Suggesties

Jammer dat je 0.49 cent .extra moet betalen.. maar het scheelt wel een wandeling naar de winkel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
sandro32 23-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goede ervaring mogelijke ervaring een uur gratis nieuwe klanten !!!

want ik ben nog steeds bezig om perfect, maar ik heb grote motivatie en meer hihii !! klaar om u te realiseren

Pluspunten

na verloop van tijd of beoordeelt of !!

Suggesties

beschrijving en zal voelen !!!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
yuri 02-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed snel beltegoed binnen

Pluspunten

snel

Suggesties

geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen