Opwaardeer.nl klantervaringen

Telecombedrijven 39  recensies

Klantervaring met Opwaardeer.nl

7.5
ir Strijk 10-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

kon mij niet helpen

Niet Zo goed.

Pluspunten

Geen, je Betaalt 0,50 cent extra

Suggesties

Gt duidelijker aangeven werkt niet meer op lyca

Klantvriendelijkheid
4.5
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
4.5
Kennis/Vakmanschap
5.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
4.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Farhad 24-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Echt goed dankjewel

Echt goed Dankjewel

Pluspunten

Dankjewel echt goed

Suggesties

Was echt goed Dankjewel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Elian 08-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Eerste x een gebruikte code ontvangen.... Wel binnen 2 dagen opgelost.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
2.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
5.5
Kwaliteit
5.0
Professionaliteit medewerkers
4.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Kyara 26-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Aanklikken. Betalen. Krijgen. Opwaarderen

Supper snel. Ben daar blij mee!

Pluspunten

Zeer snel en goed overzicht.

Suggesties

Jammer dat je 0.49 cent .extra moet betalen.. maar het scheelt wel een wandeling naar de winkel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
sandro32 23-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goede ervaring mogelijke ervaring een uur gratis nieuwe klanten !!!

want ik ben nog steeds bezig om perfect, maar ik heb grote motivatie en meer hihii !! klaar om u te realiseren

Pluspunten

na verloop van tijd of beoordeelt of !!

Suggesties

beschrijving en zal voelen !!!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
yuri 02-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed snel beltegoed binnen

Pluspunten

snel

Suggesties

geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
becks valks 20-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ik heb hem van lycamobile pas nu

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
4.5
nel blankenzee 17-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ik heb per ongeluk deze opwaardeering gedaan maar heb het niet nodig en zal er ook geen gebruik van maken zou ik me geld terug kunnen krijgen op rekening 2462058 10,49

dit is niet goed gegaan ik maak er geen gebruik van zou graag me geld terug krijgen op 2462058 10,49

Klantvriendelijkheid
5.0
Informatieverstrekking
4.5
Prijs
4.5
Afspraken nakomen
4.5
Bereikbaarheid
5.0
Communicatie
4.5
Snelheid/Levertijd
4.5
Kennis/Vakmanschap
4.5
Kwaliteit
5.0
Professionaliteit medewerkers
4.5
Totale klantervaring
4.5
Deel deze ervaring
8.0
summerkilla 04-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Easy

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Zaid 30-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed, snel reactie op vraag/verzoek

Heel goed, heb snel reactie gekregen op mijn vraag. Ik had een verkeerde emailadres ingevuld, waardoor de code niet aankwam. Na invullen van het contactformulier kreeg ik binnen 5 minuten een reactie, en ben ook goed op weg geholpen. Ik ben tevreden.

Pluspunten

Snelle service

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen