Legitimus, de internationale letselschadejurist Breda klantervaringen

Letselschadespecialist 55  recensies

Klantervaring met Legitimus, de internationale letselschadejurist, Breda

 10
M.Moonen-van der Linde 19-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gehele procedure deskundig bijgestaan met positief resultaat

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Gonny Verberne 10-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel goed

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
7.5
Eva van Erkel-Hordijk 12-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ben heel vriendelijk en vakkundig bijgestaan.

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
JO Conjaerts 08-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

IK BEN UITERST TEVREDEN.

ZEER AANGENAAM OOR VOOR MIJN PROBLEMATIEK IN ALGEMENE ZIN: RAAD GEVING VOELDE GOED AAN. HET GEVOEL DAT JE GEHOORD WERD WAS ERG FIJN EN INLEVEND> EEN KLEIN MINPUNTJE : HET WILLEN OVERHEVELEN VAN HET DOSSIER VOND IK NIET ZO FIJN> UIT DE UITWISSELIJNG BEGREEP IK WEL DAT ER EEN EINDE AAN HET GEHEEL ZOU MOETEN KOMEN. RESPECT VOOR DE DUITSE WETGEVING MET HUN REGELS WAS TE NETJES UITGEDRUKT. DE GEHELE RAADGEVING WAS ALS GEHEEL TOCH ERG FIJN.

Pluspunten

EEN ZEER GOEDE EN VLOTTE COMUNICATIE.

Suggesties

HEEL GOEDE RAADGEVER.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Monique Rockland 26-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Hele betrouwbare en professionele

De betrokkenheid, het geduld, betrouwbaar, kortom prettige ervaring

Pluspunten

Professioneel en betrokkenheid,

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Sandra Buitenhuis 22-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb Legitimus ervaren als alleen maar positief!

Mijn ervaring met Legitimus na mijn skiongeval is super fijn. Ik ben erg goed geholpen, snelle reactie, en heel erg goed begeleid! Bedankt voor alle hulp!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
R.van Milligen 13-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gedegen, zorgvuldig, vakbekwaam

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Hetty Reuser 30-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Mijn ervaring met Legitimus en Jorg van den Ende was uitstekend!

Mijn ervaring met Legitimus en in het bijzonder met Jorg van den Ende is uitstekend geweest! Tijdens het gehele proces dat ik mijn geval meerdere jaren heeft geduurd kan ik niet een negatieve ervaring noemen. Mocht ik ooit nog een een beroep moeten doen op letselschade raadpleeg ik zeker weer Legitimus.

Pluspunten

- nakomen afspraken - uitstekende kennis van zaken - betrouwbaar - goed luisterend oor - oog voor details

Suggesties

Mijn enige suggesties is om op deze voet verder te gaan.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
7.5
m kornelisse 28-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima survice en klant gericht

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Soraya Hennep 17-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne ervaring, goed geholpen en veel duidelijkheid.

In 2019 hebben wij in België een auto-ongeluk gehad waarbij ik flinke klachten heb opgelopen. Gezien het in België was gebeurd moest mijn schade via een bedrijf geregeld worden welke daarin gespecialiseerd waren. Na een lange zoektocht bent ik uiteindelijke bij legitimus terecht gekomen en heeft Jorg mij ontzettend goed geholpen. Hij is bij ons thuis geweest om persoonlijk ons verhaal en ervaring aan te horen en heeft ons alles duidelijk uit kunnen leggen. Hierna hebben wij een gesprek gehad met de verzekering erbij en ook hierbij heeft Jorg sommige dingen nog persoonlijk toegelicht. Al met al hebben wij een enorm prettige ervaring met Jorg en mocht het ooit nodig zijn, wat ik niet hoop, zou ik zeker weer bij hem op de lijn komen om hulp te vragen.

Pluspunten

- Duidelijke taal, niet teveel vaktaal. - Altijd bereikbaar. - Haalt er alles uit wat er in zit. - Ontzettend aardige man.

Suggesties

nvt

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen