Legitimus, de internationale letselschadejurist Breda klantervaringen

Letselschadespecialist 59  recensies

Klantervaring met Legitimus, de internationale letselschadejurist, Breda

 10
Annelies mol 26-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over Jorg. We hadden goed contact met elkaar en hij doet zijn werk heel goed

Pluspunten

Zeer professioneel en sociaal goede samenwerking

Suggesties

Vooral zo door gaan mensen voelen zich op der gemak bij Jorg is zeer belangrijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
John Foesenek 21-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Jorg heeft ons van begin af aan goed voorgelicht en op de hoogte gehouden van de voortgang.

Hele verloop van geven opdracht tot aan de afwikkeling goed verlopen.

Pluspunten

Ook als er geen nieuws was, werden we toch regelmatig op de hoogte gehouden.

Suggesties

Het steeds op de hoogte houden in deze relatief langlopende zaken, ervaren we als een zeer sterk punt en blijk van het feit dat ook "kleine" zaken serieus opgepakt worden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Petra Claus 03-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Jorg is een kundig, betrouwbaar en prettig adviseur

Jorg is een uiterst kundige, maar ook mensgerichte adviseur. Legt keuzes voor, adviseert, legt helder uit welke opties er zijn etc. Hij heeft voor mij een goed resultaat behaald en me geholpen in het vinden van de juiste medische hulp. Neemt veel zorg uit handen, maar betrekt je ook in het traject. Kan hem van harte aanbevelen.

Pluspunten

Jorg heeft niet alleen aandacht voor de juridische aspecten, maar heeft ook aandacht voor de mens en komt met goede adviezen ook tav het medisch revalidatietraject.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Verschuur 28-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na mijn ongeval in Italie contact gezocht met Legitimus, die als enige bureau me kon helpen met schadeclaim indienen bij tegenpartij in het buitenland, bij de veroorzakers van het ongeval.

Jorg van Legitimus heeft me uitstekend geholpen, met veel kennis van zaken en ook gaf hij aan wanneer zaken moeilijk zouden worden. uitstekend overleg, communicatief sterk en doortastend in z'n optreden.

Pluspunten

Vooraf gewaarschuwd dat dit soort procedures in het buitenland zeer lang kunnen duren. Die wetenschap gaf ook rust, in die zin dat ik er niet ongeduldig door werd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
M.Moonen-van der Linde 19-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gehele procedure deskundig bijgestaan met positief resultaat

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Gonny Verberne 10-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel goed

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
7.5
Eva van Erkel-Hordijk 12-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ben heel vriendelijk en vakkundig bijgestaan.

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
JO Conjaerts 08-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

IK BEN UITERST TEVREDEN.

ZEER AANGENAAM OOR VOOR MIJN PROBLEMATIEK IN ALGEMENE ZIN: RAAD GEVING VOELDE GOED AAN. HET GEVOEL DAT JE GEHOORD WERD WAS ERG FIJN EN INLEVEND> EEN KLEIN MINPUNTJE : HET WILLEN OVERHEVELEN VAN HET DOSSIER VOND IK NIET ZO FIJN> UIT DE UITWISSELIJNG BEGREEP IK WEL DAT ER EEN EINDE AAN HET GEHEEL ZOU MOETEN KOMEN. RESPECT VOOR DE DUITSE WETGEVING MET HUN REGELS WAS TE NETJES UITGEDRUKT. DE GEHELE RAADGEVING WAS ALS GEHEEL TOCH ERG FIJN.

Pluspunten

EEN ZEER GOEDE EN VLOTTE COMUNICATIE.

Suggesties

HEEL GOEDE RAADGEVER.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Monique Rockland 26-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Hele betrouwbare en professionele

De betrokkenheid, het geduld, betrouwbaar, kortom prettige ervaring

Pluspunten

Professioneel en betrokkenheid,

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Sandra Buitenhuis 22-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb Legitimus ervaren als alleen maar positief!

Mijn ervaring met Legitimus na mijn skiongeval is super fijn. Ik ben erg goed geholpen, snelle reactie, en heel erg goed begeleid! Bedankt voor alle hulp!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen