KG Onderhoud Rotterdam Zoetermeer DenHaag klantervaringen

Installatiebedrijven 197  recensies

Klantervaring met KG Onderhoud, Rotterdam Zoetermeer DenHaag

 10
R. K. Touw 16-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer snelle respons op telefoon en e-mail. Installatie ketel uitstekend.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
7.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gitta Coenen 16-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel en vakkundig!

Pluspunten

Snel, vriendelijk, vakkundig

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Tom Hüpscher 15-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

deskundige man

Klantvriendelijkheid
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Vakmanschap
8.5
Prijs
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Davita Westendorp 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

De monteur kwam aan het begin van het afgesproken tijdvak. Hij was snel en deskundig. Hij gaf goed advies en was eerlijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
7.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
J.P. Tasseron 13-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettig

Zeer prettige service ontvangen, mijn cv ketel hield er mee op en ondanks dat ik geen vaste klant ben aangezien ik pas net in de buurt ben komen wonen kwam hij mij toch binnen een uur uit de jouw helpen!

Pluspunten

Snel en komt afspraken netjes na

Suggesties

ga zo door toppie ik weet wie ik bel volgende keer als er weer iets mis is wat ik niet zelf op kan lossen!

Klantvriendelijkheid
0.0
Afspraken nakomen
0.0
Vakmanschap
 10
Prijs
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
d. poelman 12-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goede service

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Vakmanschap
9.0
Prijs
6.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Leon van der Meer 05-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfecte service!

Goed geholpen, goede kennis en eerlijk over de gang van zaken over de ketel.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
stan van walstijn 04-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima accuraat en snel

Suggesties

misschien een stofzuiger gebruiken ik kreeg op mijn donder dat het wel erg vies was geworden

Klantvriendelijkheid
0.0
Afspraken nakomen
0.0
Vakmanschap
9.0
Prijs
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Klay 29-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Binnen 2 uur ter plekke volgensafspraak en gewenst resultaat geleverd

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
8.0
Prijs
6.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Eva Schouwenburg 25-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele vriendelijke meneer die snel en hard gewerkt heeft. Heeft goede tips gegeven en is heel reëel en eerlijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1920
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen