KG Onderhoud Rotterdam Zoetermeer DenHaag klantervaringen

Installatiebedrijven 237  recensies

Klantervaring met KG Onderhoud, Rotterdam Zoetermeer DenHaag

8.5
Kees La Brijn 28-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Kan geen 10 geven na een eerste ervaring ook valt daar niets op aan te merken

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
7.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Tom 26-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

CV Ketel storing verholpen

Uiterst tevreden! Storing CV ketel die ik zelf niet kon verhelpen is snel en vakkundig verholpen! Monteur heeft op eigen initiatief ook nog even de verwarmingen ontlucht! Hartstikke bedankt!

Pluspunten

Storing opgelost binnen afgesproken prijs. Geen extra kosten berekend.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Eelco Veenstra 19-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goeie en praktische service

Pluspunten

Efficient

Klantvriendelijkheid
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Vakmanschap
 10
Prijs
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Nesaneth van Slobbe 18-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg prettig

Ik heb het contract met KG onderhoud als heel prettig ervaren. Wij hadden voor het repareren van onze CV ketel eerst een andere partij ingehuurd maar deze vroeg heel veel geld achteraf en was onduidelijk over werkzaamheden. Bij KG zijn wij juist heel goed geholpen, we hebben duidelijke de verschillende opties toegelicht gekregen en de kosten daarvan. Ook hebben ze niet geprobeerd om ons express extra dure producten of diensten aan te praten.

Pluspunten

- Wordt snel gereageerd - Open en informatief - Snel werken

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Bas Bouwense 06-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel en snel en grondig, eerlijk advies.

Vriendelijke man, snel ter zake en neemt de tijd om alles grondig te doorzoeken.In ons geval een overgenomen CV-ketel. Gaf eerlijk advies over het vervangen van een close-in boiler, gaf aan dat dat niet nodig was. Ik ben een leek, dus dat is goudeerlijk in mijn optiek.

Pluspunten

Eerlijk over wat wel en niet vervangen moet worden, oog voor detail, professionele indruk. Goed digitaal systeem ; dezelfde dag nog het rapport en factuur. PIN betaling, fijn.

Suggesties

Hij gaf me af en toe het gevoel dat ik niet slim ben omdat ik bepaalde dingen niet wist. Probeer daar geen oordeel over te hebben, is mijn advies.

Klantvriendelijkheid
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Vakmanschap
9.5
Prijs
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
R Schnackers 04-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top!

Vandaag een nieuwe ketel via KG Onderhoud geïnstalleerd. We hadden een Ferroli die bekend staat om zijn problemen (die wij overigens nog niet hadden gehad). Kreeg de keuze voor onderhoud of een nieuwe en voor een nieuwe gekozen, ook met het oog op de toekomst met bijv een warmtepomp. Met Karel van KG gekozen voor een erkend installateur en dat is te merken. Komt op de afgesproken tijd en werkt netjes en vlot. De gehele installatie vernieuwd incl de leidingen en expansievat. Alles wordt netjes opgeruimd en meegenomen en gelukkig is er ook nog tijd voor gezelligheid. Topper! Al met al kan ik KG zeker aanbevelen.

Pluspunten

Op tijd Snel Correct Verstand van zaken Zeker niet opdringerig

Suggesties

Misschien een sticker op de bus plakken van het bedrijf?

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Vakmanschap
 10
Prijs
7.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Patrick ROUZEE 06-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Patrick ROUZEE

Correct en eerlijk

Pluspunten

Technisch correcte afhandeling

Klantvriendelijkheid
7.5
Afspraken nakomen
7.5
Vakmanschap
8.5
Prijs
7.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Koppe 02-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal top en goed geregeld

Zeer vakkundige en zeer vriendelijke monteur

Pluspunten

Vakkundigheid en snelheid

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Charlotte de wit 30-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima werk!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Sven Lemmens 16-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle, degelijke en betrouwbare service.

Pluspunten

Onmiddellijke reactie en zeer betrouwbare afspraken, prima service.

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 749
123...2324
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen