KG Onderhoud Rotterdam Zoetermeer DenHaag klantervaringen

Installatiebedrijven 255  recensies

Klantervaring met KG Onderhoud, Rotterdam Zoetermeer DenHaag

 10
Jila Omrani 08-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

vakkundig en vriendelijke man.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
7.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Mark 08-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel, vriendelijk, hulpvaardig en kundig.

Snel, vriendelijk, hulpvaardig en kundig. Vorig jaar eerste keer en hele cv aangepakt, kennelijk was er 5 jaar geen onderhoud gedaan. Nu bij 2de keer was hij binnen 20min klaar. Nooit storing gehad. Kennelijk weet hij wat hij doet. Prima kerel dus. Minpuntje: Automatische afspraak systeem beetje irritant, want geen direct contact, maar het werkt snel en simpel. Verder top en qua prijs ook precies goed.

Klantvriendelijkheid
8.5
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
8.5
Prijs
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Jelle van Rossum 08-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snel geregeld, duidelijke en vriendelijke uitleg

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
9.0
Vakmanschap
 10
Prijs
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
W.J.P. ZOet 31-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer prettige ervaring en een zeer vriendelijken en kundige monteur.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Frans Krol 22-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ken zijn vak

vriendelijk

Pluspunten

weet waar hij over praat

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marieke Bokelman 22-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Vakman die zijn afspraken nakomt

KG Onderhoud komt al drie jaar bij mij over de vloer. Altijd duidelijke afspraken van te voren, goed afspraken systeem, heel professioneel en ook nog eens vriendelijk. Wat wil je nog meer? Ik ga altijd met gerust hart de winter in, mijn CV ketel kan er weer tegenaan.

Pluspunten

Duidelijk, professioneel en komt afspraken na.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jose 03-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

The Mechanic did a good job. Very professional

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
5.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Tim 03-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Simpel geregeld

Binnen de afgesproken tijd, werkend opgeleverd.

Pluspunten

Makkelijk geregeld via site.

Klantvriendelijkheid
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Vakmanschap
9.0
Prijs
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
R. Verhagen 30-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super professionele uitstraling.

Eerder werd onze CV ketel onderhouden door een ander loodgietersbedrijf. Na het reguliere onderhoud hadden wij weer een storing aan de ketel waarop wij opzoek zijn gegaan naar een ander bedrijf. Daarbij kwamen wij via Google al snel uit bij KG Onderhoud. Na het maken van de afspraak kwam Karel de zelfde dag nog om het probleem op te lossen, zoals ik eerder bij de vorige loodgieter ook keek naar de werkzaamheden deed ik dit ook bij Karel. Tot mijn verbazing trok hij de hele ketel uit elkaar, waarop ik aan Karel vroeg wat doe jij nou allemaal? Waarop Karel antwoorden : “ Jij wil toch dat ik de ketel nakijk “ Nou, dat ging hij doen ook. Alles uit elkaar nieuwe pakkingen en allerlei andere onderdelen erin en het probleem was opgelost. Wat Karel daar allemaal deed heb ik de andere loodgieter nog nooit zien doen. Hij had mij direct overtijgt met zijn vakmanschap. Heel transparant met de rekening, goed uurtarief en wat ook heel prettig is dat hij van de meeste merken ketels ook de standaard onderdelen op voorraad bij zich heeft. Dus geen extra tijd voor het heen en weer rijden naar een groothandel en ook geen vervolg afspraak voor reparatie. Wij zijn tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij dat op de dag dat onze ketel voor de zoveelste keer in storing ging ons vorige loodgieter die bewuste dag geen tijd had. Wij blijven bellen Karel. Bedankt voor de goede service. O ja, bijna vergeten. Fijn dat je geheel vrijblijvend wil meedenken met het nieuw te bouwen huis. Echt top !!!

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jerney Louwerse 27-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Meneer heeft mij heel vriendelijk en kundig geholpen! Ik mocht ook meekijken, ik ben nieuwsgierig van aard, dat vond ik fijn! Ook heeft hij me op hele fijne wijze duidelijk de afspraken verteld. Daar houd ik van!

Superfijn geholpen, prettige communicatie!

Pluspunten

Heldere uitleg over de op te lossen problemen!

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...2526
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen