KG Onderhoud Rotterdam Zoetermeer DenHaag klantervaringen

Installatiebedrijven 151  recensies

Klantervaring met KG Onderhoud, Rotterdam Zoetermeer DenHaag

 10
van Nielen 09-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijk, op tijd en eerlijk

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Maaike 23-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima service,

Klantvriendelijkheid
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Vakmanschap
9.0
Prijs
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Maya Nijssen-Dijkman 21-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend

Karel KG onderhoud al jaren onze ketel naar volle tevredenheid. Zijn altijd blij als alles weer in orde is. Prijs - kwaliteit staan prima in verhouding. Ik hoef zeker geen ander bedrijf.

Pluspunten

Kwaliteit

Suggesties

Gewoon zo doorgaan Karel!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Joost Welle 21-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal tevreden

Gister gebeld, vandaag geholpen. Probleem opgelost, service uitgevoerd, alles vlot, behulpzaam, beleefd en professioneel. Ga ik volgende keer zeker weer bellen.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
rm vd schans 15-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

netjes en klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Vakmanschap
8.5
Prijs
7.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Bryan O'Donovan 14-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

alles ging heel simpel

Klantvriendelijkheid
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Vakmanschap
8.0
Prijs
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
j diazoni 07-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Keurig geholpen

Vakkundig en keurig geholpen. Prettige communicatie met Karel, ik klop volgende keer zeker weer bij jullie aan.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
7.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Gerben de Lange 06-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima service

Monteur was op tijd, erg vriendelijk en heeft de printplaat van mijn ketel in ong. 15 min vervangen. Goed opgelost!

Pluspunten

Service

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
7.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Marion de Wintet 01-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastische service!

Ondanks dat ik geen vaste klant ben, werd ik direct geholpen. Ik belde en binnen een half uur stond er iemand op mijn stoep. Het probleem was snel duidelijk en ik kreeg goede tips om deze op te lossen. Het te betalen bedrag was zeer minimaal!

Pluspunten

Snelheid, flexibiliteit en een goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Vakmanschap
 10
Prijs
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Raymond 24-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Positief en kundig.

Klantvriendelijkheid
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Vakmanschap
8.5
Prijs
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1516
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen