Coolcampers Amersfoort klantervaringen

Kamperen 18  recensies

Klantervaring met Coolcampers, Amersfoort

9.0
Huib Baars 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer leuke eerste ervaring met een camper.

Leuke camper om een 1e ervaring mee op te doen. Prettige rijkwaliteiten. Door de afmeting kun je overal komen. Geeft je toch nog het gevoel aan het kamperen te zijn.

Pluspunten

rijd zeer comfortabel en zuinig.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Coolcampers
Reactie van Coolcampers
Beste heer Baars. Bedankt voor uw positieve bericht en ik hoop dat deze ervaring naar meer smaakt.
7.0
Marina van Gerwen 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Onze eerst camper reis was een prima ervaring!

De gereserveerde Trendy camper met groot bed en hefdak, bleek niet beschikbaar i.v.m. schade in het buitenland. Op de dag van ophalen stond in overleg met Dagmar een Mercedes Sprinter type 6 voor ons klaar. Goed geregeld dus !! Deze heeft een vast bed, wat wij als erg prettig hebben ervaren. Ophalen inleveren liep allemaal erg vlotjes. Dit was onze eerste reis met een camperbus. Het was een prima ervaring, we hebben een heerlijke rondreis door Frankrijk gemaakt. Deze camper vakantie smaakt naar meer. Vooral is het fijn dat wij onze hond konden meenemen.

Pluspunten

Ophalen inleveren liep allemaal erg vlotjes. Fijn dat onze hond mee kon.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
8.0
Andre Boon 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijke vakantie met de camper van Coolcampers

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Coolcampers. Vier weken door Scandinavië getrokken en het gemak ervaren van het rondreizen met een camper, ook als het wat minder mooi weer is. Het stukje vrijheid wat je hebt om te gaan en staan waar je wilt, is ons zo goed bevallen dat we overwegen om zelf een camper aan te schaffen.

Pluspunten

Alles zat erop en eraan...

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Gisli Hendinson 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

I am very satisfied with our campervan-holiday!

Thank you Dagmar and Frans I am very satisfied with our campervan-holiday. The pickup and dropoff went well, car was fine and all information asked and help promptly attended. My dutch is poor so information on web, instructions and pamphlets could be better in english. Thank you very much Best regards Gísli og Una

Pluspunten

very good pick up and drop off facilitiy

Suggesties

instruction from the mannual in English

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
5.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Francois Haye 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top camper die ons een geweldige road trip door Noorwegen heeft gebracht

Hallo Dagmar, Het was voor ons de eerste keer in een camper, maar het is ons goed bevallen tijdens onze reis naar Noorwegen. Allereerst hebben wij veel bekijks gekregen vanwege de kleur en de leuke taferelen van beroemde plekken in Europa en Oost Europa aangebracht op de camper. Ondanks het feit dat er veel geschakeld moest worden vanwege de vele bochten, soms haarspeld en diepe dalingen, heeft de camper zich goed gedragen dankzij zijn krachtige diesel motor. Aan het slapen moesten wij even aan wennen de eerste nacht, maar daarna ging het prima. Misschien een klein punt, de wastafel/waterkraan combinatie was prima, maar wat ons betreft niet erg nodig. Er zou wat meer ruimte gecreerd kunnen worden zonder deze luxe. Bij alle campings was er de mogelijkheid om water te tappen, of was er een camping keuken aanwezig. Het is een lange, maar mooie reis geweest en we waren en zijn erg tevreden dat wij deze mogelijkheid hebben gehad want alles was prima en netjes geregeld. Onze dank hiervoor.

Pluspunten

Ondanks het feit dat er veel geschakeld moest worden vanwege de vele bochten, soms haarspeld en diepe dalingen, heeft de camper zich goed gedragen dankzij zijn krachtige diesel motor.

Suggesties

Er zou wat meer ruimte gecreerd kunnen worden zonder deze luxe. Bij alle campings was er de mogelijkheid om water te tappen, of was er een camping keuken aanwezig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Coolcampers
Reactie van Coolcampers
Bedankt voor jullie mooi recensie. Hoop u in de nabije toekomst nogmaals te begroeten
8.0
Linne Dries 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top ervaring

We zijn met ze 5en met de camper op vakantie geweest. Het was een heerlijke vakantie en de camper werkte erg goed. Rijden is er gemakkelijk in en je kan er lekker koken met drie kookpitten. Ik kan deze camper zeker aanbevelen!

Pluspunten

Camper is makkelijk compact te rijden.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Natahlie Payne 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Great experience, very profesional and friendly team, quality camper,

Great experience, very profesional and friendly team, quality camper, had no worries at all in the 3.700Km aprox. we drove and they where very helpfull (considering i do not speak or read Dutch) to explain to me how everything worked before we hit the road. Would highly recomend to anyone ;-)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
0.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
7.5
Jolanda Verschuur 07-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

We hebben eind september/begin oktober een fantastische H roadtrip gedaan met een camper van Coolcampers.nl. We zijn via België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italie, Oostenrijk en Duitsland uiteindelijk weer in Putten terug gekomen.

Pluspunten

Goed bed, de camper rijdt prima. Heerlijk genoten en voor herhaling vatbaar.

Suggesties

iets meer bestek en serviesgoed mag wel. En roken niet meer toestaan in de campers. Echt vies als je de volgende gasten bent.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
W cd hoek 01-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Was perfect

Super

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Smeding 01-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima kwaliteit/prijsverhoging

Zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige buscampers waar je overal mee kan komen

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen