Coolcampers Amersfoort klantervaringen

Kamperen 8  recensies

Klantervaring met Coolcampers, Amersfoort

7.5
Jolanda Verschuur 07-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

We hebben eind september/begin oktober een fantastische H roadtrip gedaan met een camper van Coolcampers.nl. We zijn via België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italie, Oostenrijk en Duitsland uiteindelijk weer in Putten terug gekomen.

Pluspunten

Goed bed, de camper rijdt prima. Heerlijk genoten en voor herhaling vatbaar.

Suggesties

iets meer bestek en serviesgoed mag wel. En roken niet meer toestaan in de campers. Echt vies als je de volgende gasten bent.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
W cd hoek 01-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Was perfect

Super

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Smeding 01-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima kwaliteit/prijsverhoging

Zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige buscampers waar je overal mee kan komen

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Francisca van de Horst 30-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima camper, compact , knus, je kan overal kamperen.

Voor de tweede maal een camper gehuurd op de datum die ons paste en per dag te huren. Alle keukenspullen aanwezig. Prima bed, voldoende opbergruimte. Prettig dat je in de camper kan staan. Zeker een aanrader,

Pluspunten

Prettige mensen om mee te overleggen, prima service

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Mw. I.E.A. Dalebout 20-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Fijne compacte camper

Wij overwegen een camper aan te schaffen. Met dit in het achterhoofd hebben we eens een camper gehuurd, vooral mijn man was wat huiverig voor het fenomeen 'kamperen'. Maar wat is het goed bevallen zeg. Op de weg voelde de camper compact en veilig, stukje achteruit rijden ging bijvoorbeeld prima. Op de plek van bestemming stond de camper in een mum van tijd. we hadden thuis al lekker het koelkastje gevuld, dus de wijn kon gelijk open. Heerlijk geslapen ook, geen last gehad van mijn rug. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Pluspunten

Fijne, compacte camper. Prima bed!. Alle kookgerei die je nodig hebt aanwezig.

Suggesties

Een kruidenrekje in het keukenblok zou de camper helemaal af maken.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
F. Smeding 19-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top vakantie gehad door Noorwegen met deze Coole camper

Pluspunten

Compacte campers. Overal bereikbaar, zuinig in gebruik en een zeer ruim bed

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Jessica 31-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer vriendelijk ontvangst, leuke campertjes, goed onderhouden en we hebben een heerlijke reis gehad.

Pluspunten

Flexibel in ophaal- en terugbreng tijden. Ondanks dat ze eigenlijk op zondag gesloten zijn konden wij de camper op zondag terug brengen. Top service!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Ben van Tiel 30-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mooie camper gehuurd

Bij Coolcampers een camper gehuurd voor onze vakantie naar Duitsland. Super tevreden en geen problemen gehad.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen