Coating Vloer & Company BV Amsterdam klantervaringen

Vloerenbedrijven 97  recensies

Klantervaring met Coating Vloer & Company BV, Amsterdam

 10
Bianca Schalk-Brinkkemper 09-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De eerste afspraak was in corona tijd maar zeer netjes afgehandeld

We kregen een zeer duidelijke uitleg over de verschillende soorten vloeren en zeer deskundig te woord gestaan. Toen de mannen kwamen om het gieten te gaan doen waren die ook zeer duidelijk en zij hebben het super netjes en vakkundig uitgevoerd.

Pluspunten

Goede communicatie Harde werkers

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rinus Tamang 25-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig goede kwaliteit

We hebben de gietvloer nu 1 jaar in gebruik en genieten er dagelijks van. De vloer is uitstekend gegoten, krasvrij en voelt ook met blote voeten warm aan. Daarnaast is het bedrijf erg betrouwbaar.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Peter Berger 24-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer mooie gietvloer en fantastisch om zo'n strakke vloer te hebben

Mooie vloer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mark Daamen 10-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Blij met onze gietvloer

Gietvloer voelt heerlijk aan, we hebben de gehele begane grond met vloerverwarming. En het is makkelijk schoon te houden. Gietvloer is netjes gelegd en na afloop werd alles netjes opgeruimd dus zeker een aanrader.

Pluspunten

Makkelijk schoonhouden Nette afwerking Modern

Suggesties

Niks kunnen ontdekken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Steffanie 05-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede ervaring

De gietvloer is goed gelegd in onze badkamer. Later willen we waarschijnlijk de andere ruimtes aanpakken.

Pluspunten

Modern

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Henry van der Vecht 03-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie gietvloer

Gietvloer is mooi geworden

Pluspunten

Weinig schoonmaak

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Serge Miranovich 03-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Good gedaan werk

Pluspunten

managers en werkers heaven veel professionaliteit

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
1.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Marcel Beekman 01-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel

In het begin was ik van plan om zelf aan de slag te gaan met het leggen van een gietvloer maar ik ben achteraf blij dat ik de keuze heb gemaakt om dat niet te doen. Het lijkt op zichzelf te doen maar om de gietvloer netjes af te werken raad ik iedereen toch aan om een vakman in te schakelen. Of in ieder geval iemand die dit vaker heeft gedaan... Ik ben zeer te spreken over de professionele hulp van de mannen van Coatingvloer en zal jullie zeker aanbevelen.

Pluspunten

Professioneel, netjes afgewerkt

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Tom 07-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel erg tevreden met het eindresultaat.

Er waren veel contact momenten en altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen door Berend of één van de collega's. Ook de personen die de epoxy en de coating hebben aangebracht waren erg prettig om mee samen te werken. Er waren wat onduidelijkheden tussen coating en onze aannemer wat betreft het aanbrengen van de epoxy laag. Uiteindelijk opgelost door de hele opdracht bij jullie neer te leggen. Het geheel duurde daardoor alleen wat langer.

Pluspunten

- Projectbezoek met de daaropvolgende instructies - De checklist met wat te doen voordat coating wordt aangebracht

Suggesties

Kijken of het krijgen van kleursamples wat makkelijker kan. Ik kan me een telefoongesprek met een medewerkster herinneren die moeilijk deed omdat onze opdracht nog niet definitief was volgens haar.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Cora Ellem 05-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg tevreden

Fijn bedrijf. In de showroom erg prettig geholpen. Mevrouw wist precies waar ze het over had en adviseerde ons goed.

Pluspunten

Geven je het gevoel dat je als klant centraal staat.

Suggesties

De medewerker die langs kwam om de vloer te meten belde dat hij er over een paar minuten zou zijn, maar hij kwam bijna een uur later dan de genoemde tijd. Toen hij uiteindelijk aanbelde kwam er ook geen excuus ofzo. Dit vonden we wel een beetje vreemd. Verder stelde hij zich niet voor en deed hij in stilte zijn werk. Al snel stond hij weer bij de voordeur. We hadden nog veel vragen, maar die konden we blijkbaar niet aan hem stellen. Achteraf begrepen we dat we gebeld zouden worden en we daar al onze vragen konden stellen. Misschien is het iets dat deze man bij binnenkomst zich voorstelt en even een korte uitleg geeft wat er gaan gebeuren. Dat is denk ik iets netter dan achteraf.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...910
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen