Coating Vloer & Company BV Amsterdam klantervaringen

Vloerenbedrijven 65  recensies

Klantervaring met Coating Vloer & Company BV, Amsterdam

9.0
Mei Yi 12-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

We are happy that we make good decision of Coating floor and company to work with.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Thijsen 11-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top communicatie en top uitgevoerd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wilco van Beek 27-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prachtige vloer, tevreden klant

Afgelopen week is bij ons een prachtige Pu green line gietvloer gelegd. Strakke vloer, mooi afwerkt en prachtige kleur. Daarnaast is de communicatie met de verschillende afdelingen binnen coatingvloer uitstekend verlopen. Deskundig en duidelijke communicatie. Was nog best spannend of we de planning zouden halen ivm te hoog vochtpercentage in ondervloer. Maar door deskundig advies en met behulp van droogspecialist, is het ons gelukt de planning te halen. In de ochtend de laatste meting en in de middag al de eerste laag aangebracht. Van begin af duidelijk gemaakt dat je als klant ook je verantwoordelijkheid moet pakken om samen de goede basis te leggen voor een prachtige vloer. Ik kan iedereen coatingvloer aanbevelen als je op zoek bent naar mooie vloer.

Pluspunten

Kwaliteit Afwerking Duidelijke communicatie Flexibiliteit

Suggesties

blijf doen waar jullie goed in zijn.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Peter Brouwer 15-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zowel het offerte traject als de uiteindelijke oplevering waren uitermate prettig

Het gehele traject is mij uitstekend bevallen. En ook het eindresultaat is naar volle tevredenheid.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
CHIristiaan 16-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super bedrijf!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Maarten Liefting 15-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettig bedrijf, veel kennis met zeer goede communicatie en overleg met ons

Overleg met aan koop was enorm begledod. En het aanbrengen van de vloer ging gepaard met zeer vakkundig personeel.

Pluspunten

Vakkundig personeel Erg goede kwaliteit

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Rick Steinmeier 24-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij zijn erg tevreden

Wij kochten onze Beton vloer in 2015. Deze zou in Oktober 2016 worden gelegd. Alles ging goed tot de vloer leggers constateerde dat de ondervloer te nat was. Geen fout van Coating vloer maar van de aannemer Vinkbouw. Deze hadden een afdekvloer te nat opgeleverd. Gelukkig werd het op tijd ontdekt door Coating. We hebben bijna een jaar lang moeten wachten op de vloer. Deze werd September 2017 perfect gelegd. Zonder extra kosten en super snel ingepland. Net of er op ons werd gewacht. Wij zijn erg blij met de medewerking van Coating vloer. Tevens kan ik zeggen dat onze vloer er goed bij ligt. Top werk. Bedankt Arno van Oosten voor de medewerking

Pluspunten

vakwerk

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Michel Janssen 23-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

De investering zeker waard

In 2016 heb ik een gietvloer laten leggen in een nieuw technische laboratorium. In verband met een verhuizing en extra strikte veiligheidseisen heb ik specifiek gekozen voor een epoxy gietvloer A300. Op basis van mijn wensen heb ik een gedegen advies gekregen. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het eindresultaat. Een gietvloer is zeker een investering, door de professionele aanleg en goed verwachtingsmanagement is dit het zeker waard.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Peter Overmars 23-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vaklui met veel ervaring

Op advies van een vriend een offerte aangevraagd bij Coating Vloer. Alles is eigenlijk heel soepel verlopen. Ook het contact heb ik als erg prettig ervaren en eindresultaat is prachtig.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
5.0
Dick Haarsma 20-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

zeer matige after sales service

Eind 2013 kocht ik bij Coating Vloer een gietvloer voor de begane grond van ons huis. In de showroom werden we uitermate plezierig geholpen door (een van) de vrouwelijke medewerker(s). Ook voor betonciré voor zowel de open haard als de nieuwe WC konden we bij Coating Vloer terecht. De uitvoering vond plaats in maart 2014 Kort voor het gieten van de vloer werd ons meegedeeld dat er tussen het oude deel van het huis en de nieuwe aanbouw een dilatatiestrip aangebracht moest worden. Dit bracht -uiteraard- extra kosten met zich mee, ruim € 400,00 Een kleine drie jaar na het aanbrengen van de vloer ontstond er naast de aangebrachte dilatatie een scheur van zo’n 60 cm. De dilatatie strip was aangebracht om een eventuele scheur juist op die plek te doen ontstaan of op te vangen als er werking zou optreden tussen de twee delen van de vloer en niet vlak ernaast. Nadat ik contact had opgenomen met Coating Vloer kreeg ik een bericht dat van Oosten langs zou komen. Er werd niet gevraagd of de dag en het tijdstip schikten, meneer zou komen op het door hem aangegeven tijdstip. Ons werd meegedeeld dat de oorzaak van de scheur niet bij Coating Vloer lag, maar bij de ondervloer. Vervolgens hebben wij gevraagd op welke wijze de scheur verholpen zou kunnen worden. We zouden een reparatievoorstel tegemoet kunnen zien. Helaas moest daar wel weer apart naar gevraagd worden. Enige weken na ons verzoek kregen we een bericht met het betreffende voorstel. Reparatie kosten € 1000 ex BTW (waarop een “coulancekorting” van 20% zou worden toegepast) of als alternatief een geheel nieuwe vloer voor de prijs van € 5851,85. Dat laatste zou betekenen dat de inboedel opgeslagen zou moeten worden en we gedurende de tijd dat de vloer gegoten zou worden we het huis niet konden gebruiken; bovenop de aangegeven kosten nog een fors bedrag aan kosten. Niet wat je een serieus voorstel zou kunnen noemen. Dezelfde dag heb ik per mail enige vragen gesteld nav het betreffende voorstel. Een maand later nog geen antwoord. Enige dagen na een rappel werd ik gebeld door een medewerker. In het telefoongesprek heb ik onder meer gevraagd hoeveel tijd een plaatselijke reparatie in beslag zou nemen. Twee dagen, gedurende een tot twee uur, in totaal dus maximaal 4 uur. Een reparatie tarief derhalve van een klein €250 per uur! Er zou intern overleg plaatsvinden waarom de reparatie zo duur moest zijn. Tot op heden geen enkel bericht van Coating Vloer. Ook het beton ciré bij de open haard vertoonde enige problemen. Vlak naast de vuurmond brokkelede het geheel af. Tja op die plek, waar de temperatuur hoog kan oplopen, was dat te verwachten, zei van Oosten. Een en ander was wel aanbevolen en uitgevoerd door Coating Vloer. De oplossing die door van Oosten werd aangedragen was de loszittende coating verwijderen, een vuurbestendige verf te kopen en deze op de kale plekken aan te (laten) brengen. Ik mocht dit dus zelf oplossen en wel op eigen kosten. After sales service is kennelijk een volstrekt onbekend begrip is voor van Oosten. Ook de wijze en de toon waarop van Oosten ons al klant bejegende is ronduit onbehoorlijk te noemen. Zo iemand kun je beter ver houden van (potentiele) klanten. Een goede en uitgebreide communicatietraining zou wellicht hierin enige verbetering kunnen brengen. Hoe dan ook, bedenk je voor je een vloer laat gieten door Coating Vloer. Ik zal dit bedrijf aan niemand aanbevelen.

Klantvriendelijkheid
4.0
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
5.5
Kwaliteit
5.0
Professionaliteit medewerkers
4.0
Totale klantervaring
5.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen