Coating Vloer & Company BV Amsterdam klantervaringen

Vloerenbedrijven 70  recensies

Klantervaring met Coating Vloer & Company BV, Amsterdam

 10
J van olst 21-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vakmanschap

Klantvriendelijkheid
0.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
John Vreeswijk 12-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De vloer is gelegd door echte vakmensen.Wij hebben een supermooie vloer liggen in betonlook.

Na veel wikken en wegen hebben we de keus gemaakt voor een gietvloer, boven tegels, laminaat of pvc. Daar hebben we absoluut geen spijt van. De mensen van Coatingvloer zijn heel vriendelijk en professioneel. Als je belt met een vraag en ze zijn even niet bereikbaar, dan word je altijd teruggebeld. Klasse.

Pluspunten

Gemakkelijk in onderhoud. Voor elk interieur is een mooie vloer te vinden.

Suggesties

We hadden graag wat meer informatie gekregen over de consequenties van bijv. Een anhydrietvloer. Dit brengt extra kosten met zich mee en dat is toch wel belangrijk om te weten. Een gietvloer is niet goedkoop maar blijft heel lang mooi, mits de vloer goed onderhouden wordt. Een onderhoudspakket cadeau geven bij de nieuwe vloer zou een mooi gebaar zijn.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
B2 Restauratie BV 27-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima en kundige uitvoering

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
pim giel 20-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg fijne begeleiding, tot in de puntjes

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Kranenburg, Theo 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg tevreden

Het vloerleggen was ingeroosterd, echter door omstandigheden liep alles uit. Echter men heeft dit allemaal flexibel opgepakt, ondanks dat ik mij niet aan de gemaakte afspraken qua tijden kon houden..

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Mei Yi 12-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

We are happy that we make good decision of Coating floor and company to work with.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Thijsen 11-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top communicatie en top uitgevoerd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wilco van Beek 27-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prachtige vloer, tevreden klant

Afgelopen week is bij ons een prachtige Pu green line gietvloer gelegd. Strakke vloer, mooi afwerkt en prachtige kleur. Daarnaast is de communicatie met de verschillende afdelingen binnen coatingvloer uitstekend verlopen. Deskundig en duidelijke communicatie. Was nog best spannend of we de planning zouden halen ivm te hoog vochtpercentage in ondervloer. Maar door deskundig advies en met behulp van droogspecialist, is het ons gelukt de planning te halen. In de ochtend de laatste meting en in de middag al de eerste laag aangebracht. Van begin af duidelijk gemaakt dat je als klant ook je verantwoordelijkheid moet pakken om samen de goede basis te leggen voor een prachtige vloer. Ik kan iedereen coatingvloer aanbevelen als je op zoek bent naar mooie vloer.

Pluspunten

Kwaliteit Afwerking Duidelijke communicatie Flexibiliteit

Suggesties

blijf doen waar jullie goed in zijn.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Peter Brouwer 15-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zowel het offerte traject als de uiteindelijke oplevering waren uitermate prettig

Het gehele traject is mij uitstekend bevallen. En ook het eindresultaat is naar volle tevredenheid.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
CHIristiaan 16-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super bedrijf!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 741
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen