The Body Tuning Clinic Amsterdam klantervaringen

Plastisch chirurgen 23  recensies

Klantervaring met The Body Tuning Clinic, Amsterdam

 10
Vanessa van Kempen 12-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super

Goede ervaring gehad bij Liesbeth.

Pluspunten

Behulpzaam Aardig Professioneel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gwen 01-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Veel persoonlijke aandacht van een zeer ervaren en professionele therapeut

Als onderdeel van de darm detox een darmspoeling gedaan bij Liesbeth. Zij stelt je enorm op je gemak en het is al met al een ontspannen behandeling met als resultaat dat je je heel schoon en energiek voelt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
David 06-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Good professional treatment

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ans Wiendels 15-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik kom al 20 jaar bij Mw. Liesbeth van Dijk; haar gezichtsbehandelingen zijn een absolute AANRADER!

De behandeling is heerlijk ontspannen: pure VERWENNERIJ! Een geweldig, duidelijk waarneembaar, vóór en ná -effect voor mijn gezichtshuid!!

Pluspunten

(Als ik bij haar wegga voel ik me heel mooi. (En ook nog een bijzonder sympathieke Dame!)

Suggesties

PRIMA ZO!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
hanna ter Brugge 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

ik vond het een prettige sfeer waar ik behandeld werd en ik vond zowel de virendelijkheid als de kennis heel hoog

Ik kwam voor een darmspoeling en dat is niet zo maar even een behandeling. Zag er erg tegenop, maar meteen bij binnenkomst was er een hele prettige ontspannen sfeer. En door de kennis voelde ik mij meteen in goed handen.

Pluspunten

prettige sfeer en inrichting

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Professionaliteit
9.0
Communicatie
8.5
Hygiëne en uitstraling
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
E. Lemmers 18-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer kundig, discreet en professioneel gespecialiseerd in darmspoeling en darmdetox

Bij de Body Tuning Clinic heb ik een zeer kundige en professionele ervaring mbt darmspoeling. Discreet en een prettige begeleiding ook een goede uitleg en advies mbt darmdetox.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
9.5
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Prijs
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Claire 21-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

fantastische schoonheidsbehandelingen!

Ik ga regelmatig naar Liesbeth voor een gezichtsbehandeling. Het is altijd heerlijk en ook gezellig. Ik krijg heel goed advies voor de dagelijkse verzorging en heb tegewoordig altijd een stralende huid (zelfs als mijn kindje me de hele nacht wakker houdt!).

Pluspunten

vakkundig, zorgvuldig, gezellig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Menno 13-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg tevreden. Professionale aanpak en duidelijke uitleg met prettige persoonlijke begeleiding.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Emilie Horbach 16-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hele fijne kliniek, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat en waar je heel goed wordt beleid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mirjam 20-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professioneel, prettig en ontspannen

Al een tijd was ik op zoek naar een goed adres waar ik hoge darmspoelingen kon laten doen. Ik voel me goed en gezond en ik ben nooit ziek. Maar ook voor mensen met een goede gezondheid is een hoge darmspoeling aan te raden. Jaren geleden, toen ik voor het eerst met ontslakken/ontgiften begon, merkte ik direct een toename in energie, diepere slaap en een toegenomen mentale focus. Het is niet zo dat ik daarvoor weinig energie ervaarde, niet goed sliep of mij mentaal niet scherp voelde. Dat geeft maar weer aan dat we vaak niet weten hoe goed we ons als mens kunnen voelen :) Ik heb drie darmspoelingen gedaan in twee weken tijd. Alle behandelingen zijn goed bevallen. Zowel Liesbeth als Frederique zijn beiden prettig in de omgang en professioneel. Tevens wilde ik graag een 'hurkie' kopen bij the Body Tuning Clinic. Deze waren uitverkocht. Maar ik ontving zowel een mailtje als belletje om mij te laten weten dat ze weer op voorraad waren. De locatie is makkelijk te bereiken. Zowel met de auto als met openbaar vervoer. Kortom; warm aanbevolen.

Pluspunten

- professioneel - prettig in de omgang - allerlei verschillende behandelingen mogelijk - makkelijk bereikbaar - ontspannen sfeer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen