The Body Tuning Clinic Amsterdam klantervaringen

Plastisch chirurgen 24  recensies

Klantervaring met The Body Tuning Clinic, Amsterdam

 10
Rik De zinger 29-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer vriendelijk, duidelijke uitleg, professioneel en neemt alle tijd

Na langdurig zware pijnstillers en andere medicijnen had ik besloten om een schone start te maken. Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben en een duidelijke uitleg gekregen te hebben ben ik naar the body tuning clinic gegaan. Alles werd heel duidelijk en rustig uitgelegd en ook tijdens de spoeling werd steeds verteld wat er ging gebeuren. Ik ben heel blij dat ik naar the body tuning clinic gegaan ben aangezien ze zeer professioneel, vriendelijk en alle geduld hebben om de behandeling volledig naar wens te laten verlopen. Ik voel me als herboren en kan iedereen aanraden om naar the body tuning clinic te gaan!!

Pluspunten

Professioneel Zeer vriendelijk Goed te bereiken Nemen alle tijd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Vanessa van Kempen 12-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super

Goede ervaring gehad bij Liesbeth.

Pluspunten

Behulpzaam Aardig Professioneel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gwen 01-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Veel persoonlijke aandacht van een zeer ervaren en professionele therapeut

Als onderdeel van de darm detox een darmspoeling gedaan bij Liesbeth. Zij stelt je enorm op je gemak en het is al met al een ontspannen behandeling met als resultaat dat je je heel schoon en energiek voelt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
David 06-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Good professional treatment

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ans Wiendels 15-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik kom al 20 jaar bij Mw. Liesbeth van Dijk; haar gezichtsbehandelingen zijn een absolute AANRADER!

De behandeling is heerlijk ontspannen: pure VERWENNERIJ! Een geweldig, duidelijk waarneembaar, vóór en ná -effect voor mijn gezichtshuid!!

Pluspunten

(Als ik bij haar wegga voel ik me heel mooi. (En ook nog een bijzonder sympathieke Dame!)

Suggesties

PRIMA ZO!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
hanna ter Brugge 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

ik vond het een prettige sfeer waar ik behandeld werd en ik vond zowel de virendelijkheid als de kennis heel hoog

Ik kwam voor een darmspoeling en dat is niet zo maar even een behandeling. Zag er erg tegenop, maar meteen bij binnenkomst was er een hele prettige ontspannen sfeer. En door de kennis voelde ik mij meteen in goed handen.

Pluspunten

prettige sfeer en inrichting

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Professionaliteit
9.0
Communicatie
8.5
Hygiëne en uitstraling
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
E. Lemmers 18-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer kundig, discreet en professioneel gespecialiseerd in darmspoeling en darmdetox

Bij de Body Tuning Clinic heb ik een zeer kundige en professionele ervaring mbt darmspoeling. Discreet en een prettige begeleiding ook een goede uitleg en advies mbt darmdetox.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
9.5
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Prijs
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Claire 21-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

fantastische schoonheidsbehandelingen!

Ik ga regelmatig naar Liesbeth voor een gezichtsbehandeling. Het is altijd heerlijk en ook gezellig. Ik krijg heel goed advies voor de dagelijkse verzorging en heb tegewoordig altijd een stralende huid (zelfs als mijn kindje me de hele nacht wakker houdt!).

Pluspunten

vakkundig, zorgvuldig, gezellig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Menno 13-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg tevreden. Professionale aanpak en duidelijke uitleg met prettige persoonlijke begeleiding.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Emilie Horbach 16-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hele fijne kliniek, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat en waar je heel goed wordt beleid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen