The Body Tuning Clinic Amsterdam klantervaringen

Plastisch chirurgen 19  recensies

Klantervaring met The Body Tuning Clinic, Amsterdam

9.5
hanna ter Brugge 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

ik vond het een prettige sfeer waar ik behandeld werd en ik vond zowel de virendelijkheid als de kennis heel hoog

Ik kwam voor een darmspoeling en dat is niet zo maar even een behandeling. Zag er erg tegenop, maar meteen bij binnenkomst was er een hele prettige ontspannen sfeer. En door de kennis voelde ik mij meteen in goed handen.

Pluspunten

prettige sfeer en inrichting

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Professionaliteit
9.0
Communicatie
8.5
Hygiëne en uitstraling
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
E. Lemmers 18-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer kundig, discreet en professioneel gespecialiseerd in darmspoeling en darmdetox

Bij de Body Tuning Clinic heb ik een zeer kundige en professionele ervaring mbt darmspoeling. Discreet en een prettige begeleiding ook een goede uitleg en advies mbt darmdetox.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
9.5
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Prijs
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Claire 21-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

fantastische schoonheidsbehandelingen!

Ik ga regelmatig naar Liesbeth voor een gezichtsbehandeling. Het is altijd heerlijk en ook gezellig. Ik krijg heel goed advies voor de dagelijkse verzorging en heb tegewoordig altijd een stralende huid (zelfs als mijn kindje me de hele nacht wakker houdt!).

Pluspunten

vakkundig, zorgvuldig, gezellig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Menno 13-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg tevreden. Professionale aanpak en duidelijke uitleg met prettige persoonlijke begeleiding.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Emilie Horbach 16-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hele fijne kliniek, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat en waar je heel goed wordt beleid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mirjam 20-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professioneel, prettig en ontspannen

Al een tijd was ik op zoek naar een goed adres waar ik hoge darmspoelingen kon laten doen. Ik voel me goed en gezond en ik ben nooit ziek. Maar ook voor mensen met een goede gezondheid is een hoge darmspoeling aan te raden. Jaren geleden, toen ik voor het eerst met ontslakken/ontgiften begon, merkte ik direct een toename in energie, diepere slaap en een toegenomen mentale focus. Het is niet zo dat ik daarvoor weinig energie ervaarde, niet goed sliep of mij mentaal niet scherp voelde. Dat geeft maar weer aan dat we vaak niet weten hoe goed we ons als mens kunnen voelen :) Ik heb drie darmspoelingen gedaan in twee weken tijd. Alle behandelingen zijn goed bevallen. Zowel Liesbeth als Frederique zijn beiden prettig in de omgang en professioneel. Tevens wilde ik graag een 'hurkie' kopen bij the Body Tuning Clinic. Deze waren uitverkocht. Maar ik ontving zowel een mailtje als belletje om mij te laten weten dat ze weer op voorraad waren. De locatie is makkelijk te bereiken. Zowel met de auto als met openbaar vervoer. Kortom; warm aanbevolen.

Pluspunten

- professioneel - prettig in de omgang - allerlei verschillende behandelingen mogelijk - makkelijk bereikbaar - ontspannen sfeer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Erwin Barnar 30-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer prettige en professionele behandeling!

Ik heb lang getwijfeld of ik een darmspoeling behandeling moest doen. Getwijfeld omdat het onbekend terrein is. Het was achteraf zeker niet nodig om te twijfelen of zenuwachtig te zijn. Frederique heeft de betreffende behandeling met zoveel zorg, respect, ervaren en professioneel uitgevoerd dat ik uiteindelijk besloten heb, drie sessies te doen. Ik ben heel blij, dat ik na een jaar intens medicijn gebruik gekozen heb om bij de Body Tuning Clinic deze behandeling te ondergaan.

Pluspunten

Professioneel, ervaren, respectvol, aandacht en zorgzaam

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
eduard Montana 07-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mijn hobby is hardlopen , ca 20 km per dag en ben niet elke dag fit, maar na de darmspoeling was ik als een superman

mijn hobby is hardlopen, ca 20 km per dag en ben niet echt elke dag fit, maar na de darmspoeling ben ik echt als een superman

Pluspunten

prettige behandeling in een prettige omgeving

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
9.0
Communicatie
9.0
Hygiëne en uitstraling
8.5
Afspraken nakomen
 10
Prijs
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Mirjam de Haas 10-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

hele goede ervaring!

Was het mij niet aangeraden door een kennis, had ik nooit een hoge darmspoeling ondergaan. Hij had gelijk: ik voel mij zoveel beter nu. Meer energie en daarbij is mijn pijn in rechterbovenbuik en het prikkelende gevoel in mijn darmen verdwenen (daarom afspraak in het ziekenhuis afgezegd). Was benieuwd hoe je zoiets hygienisch kon doen, maar er was niets te zien of te ruiken van de reiniging, Liesbeth was er de hele tijd bij met alle respect voor mijn privacy. De eerste keer was goed. Daarna een tweede behandeling en voelde ik mij zo fit, prettig, schoon en dun. Echt een hele last is er weg. Heb nu drie behandelingen gehad en ga over een half jaar zeker een onderhoudsbehandeling nemen!

Pluspunten

Vriendelijke vakkundige begeleiding. Pijn weg en meer energie. Respect voor privacy. Hygienisch.

Suggesties

Geen suggesties, het is goed zoals het is.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Professionaliteit
 10
Communicatie
 10
Hygiëne en uitstraling
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jorinde 23-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettige ervaring waardoor ik van mijn klachten af ben

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Professionaliteit
9.0
Communicatie
9.0
Hygiëne en uitstraling
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen