Artea Grafmonumenten Alkmaar klantervaringen

Steen en natuursteen 30  recensies

Klantervaring met Artea Grafmonumenten, Alkmaar

9.0
karin van haastert 11-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

mevr. houtkooper was aardig en zakelijk, de juiste combinatie voor zo'n moeilijke klus. meteen even zitten, kopje koffie en op het juiste moment to the point. heel prettig

Klantvriendelijkheid
9.0
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Chayenne Nanhu 07-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Wij hebben een grafmonument voor onze zoon bij Artea uitgezocht, wij zijn heel goed geholpen zowel tijdens het zoeken als daarna. Het eind resultaat is prachtig!! Wij zijn dan ook meer dan tevreden!

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit

Klantvriendelijkheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
J.Meeuwsen 28-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Zeer fijn en professioneel geholpen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
fam Krijger 22-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prachtig eindresultaat

Klantvriendelijkheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Koertsen 22-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Betrouwbaar en betrokken

Erg fijne ervaring gehad in Veenendaal. Luisteren goed naar je en nemen alle tijd voor je.

Klantvriendelijkheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Ida Toering 11-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Vanaf het eerste telefoongesprek,het eerste bezoek hadden we er vertrouwen in dat dit het juiste bedrijf is waar we mee verder wilden.veel aandacht, ervaring ,dat geeft vertrouwen.

als er een vraag was kon ik altijd komen en namen ze royaal de tijd om het op te lossen.correct in de omgang.heel fijn.

Pluspunten

aandacht,meedenken,rustig overkomend,nemen alle tijd.

Suggesties

ga zo door

Klantvriendelijkheid
8.5
Communicatie
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Heuvelman 05-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed

Pluspunten

Vakkundig, professioneel en klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marco Hoogendoorn 05-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne en positieve ervaring

Pluspunten

Personeel is vriendelijk en behulpzaam De winkel ziet er netjes uit

Suggesties

-

Klantvriendelijkheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jurian van Barneveld 05-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel, vakkundig, klantvriendelijk

Artea grafmonumenten is een bedrijf met zeer vakkundig personeel, altijd bereikbaar en de klant staat hier altijd op nr 1. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant om zo tot een mooi eindproduct te komen.

Pluspunten

Klantvriendelijk Vakkundig

Klantvriendelijkheid
9.5
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
B. Oldeman 05-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel en zeer klantvriendelijk

Bieden de hulp die je nodig hebt. Nemen rustig de tijd voor je om advies te geven en samen tot een mooi resultaat te komen.

Pluspunten

Klantvriendelijk, professioneel, mooi product

Klantvriendelijkheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 753
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen