5ST3PS Rotterdam klantervaringen

Opleidingsinstituten 11  recensies

Klantervaring met 5ST3PS, Rotterdam

 10
Gerard Linssen 19-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

uitstekend

ik wilde leren hoe ik processen op mijn werk kan verbeteren en de training bij 5ST3PS heeft me dat geleerd. Ik heb direct toegepast wat ik heb geleerd en het klopt wat ze zeggen: met Lean kun je met wat je hebt veel meer uit jouw proces halen

Pluspunten

hands-on klantvriendelijk betrokken

Suggesties

examens bij de certificeerder zijn een beetje een black box

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Hoeber 13-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

zeer goede training

ik heb de Lean Green Belt gedaan en smaakte naar meer. De simulaties, de voorbeelden de ervaringen de interactie. De dagen vlogen om.

Pluspunten

compacte opleiding waarin alle aspecten voor het verbetern van processen aan bod komen

Suggesties

de communicatie over de examens is erg Lean wellicht een tip voor de certificeerder

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
1.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gerritsen 16-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

eigen inbreng zelf kunnen toepassen

ik heb de green belt gedaan en doe nu de black belt. Ik vind de opleidingen van 5ST3PS een verademing en de organisatie in lekker no-nonsense. Afspraken worden altijd nagekomen en de trainers staan ook buiten de lessen ter beschikking om jouw vragen te beantwoorden.

Pluspunten

+ bereikbaarheid + praktische toepasbaarheid + inleven in de eigen situatie + oprecht geïnteresseerd + humor

Suggesties

just-in-time wordt soms wel heel erg geoptimaliseerd :)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Kortleven 13-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

beste opleiding ooit

zonder overdrijven ik ben geen studiebol en zag erg op tegen de Green Belt vanwege de statistiek. De trainers van 5ST3PS geven je alle aandacht en nemen alle tijd. Ik ben geslaagd voor mij Green Belt en misschien wel het belangrijkste is dat ik eindelijk het nut zie van statistiek. Ik heb in mijn werk knelpunten zichtbaar kunnen maken met de technieken die ik heb geleerd.

Pluspunten

bevlogenheid, kennis van zaken en afspraken nakomen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
R. Tijhuis 29-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima opleiding

Het team van trainers is zeer ervaren. Uitleg wordt afgewisseld met voorbeelden uit de praktijk. Dit maakt de uitleg nog duidelijker. Het hele opleiding traject is goed geregeld. Er is genoeg ruimte voor inbreng en extra uitleg mocht dit nodig zijn. Vooraf al eens wat lezen over Lean is zeker aan te raden. Zeker als het gaat om alle termen die tijdens de lessen worden gebruikt. Deze opleiding kan ik zeker aanbevelen voor Mensen die de volgende stap gaan zetten. Steeds meer bedrijven vragen om deze speciale kennis.

Pluspunten

Grappig, goed bereikbaar, in Rotterdam en ook in Utrecht. Lekker eten. Goed tijdstip van de dag. Afwisseling van verschillende treaners. Kijken oplocatie waar lean wordt gewerkt. Kleine groepen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Deelnemer 21-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Scrum Master

Vandaag de Scrum Master gekregen bij 5ST3PS. Een aanrader voor iedereen die bezig is met projectmatig werken. Willem geeft handvatten om direct toe te passen en na afloop weet je wat Scrum anders maakt. Je gaat aan de slag met jouw eigen casus. Locatie top, goede koffie en gastvrij

Pluspunten

direct toepasbaar inzichten in wat Scrum anders maakt inbreng eigen casussen

Suggesties

beamer met geluid :)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Xander Bliek 13-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De aangeboden kennis vindt ik erg interessant. Het wordt op een rustige wijze uitgelegd en ik steek er tot nu toe veel van op. De digitale classroom dag verliep goed, er was rust en ruimte voor vragen.

Erg fijne ervaring met de lesstof in de leeromgeving.

Pluspunten

Zeer ervaren docent. Lesstof is boeiend.

Suggesties

Er zitten wat spelfouten in de tekst van de e-learning, doet verder niks af aan de stof. Ik mis de scheiding tussen servicegerichte bedrijven en bedrijven die producten verkopen. Het is mij nog wat teveel gericht op bedrijven zoals bijvoorbeeld Toyota. Ik ga door voor de Blackbelt dus wellicht kom ik later nog cases tegen waarin er op een bedrijf wat services aanbied wordt ingezoomd. Ik zou graar meer vragen zien in de trend van: je komt deze situatie tegen, wat ga je nu voor tools inzetten?

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
deelnemer sessie 11-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

helder, concreet, directe handvatten voor de praktijk.

ik volg een elearning bij 5ST3PS en als extra hebben ze een sessie waarin een echte bedrijfscasus wordt behandeld. De elearning zit goed in elkaar en de bedrijfscasus maakt het concreet.

Pluspunten

direct toepasbaar. alle ruimte voor jouw eigen hersenspinsels. willem ademlt lean six sigma, is geduldig en weet allen vragen te beantwoorden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jeremy Jonkers 31-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een cursus die het bedrijfsproces ten goede verandert

Inhoudelijk wordt er duidelijk verteld wat Leen Six Sigma inhoud en hoe je dat kan toepassen in de praktijk. Er is veel ruimte voor discussie en extra uitleg. Een zeer effectieve en leerzame cursus waardoor je met een (in mijn opinie) verbeterde denk- en handelswijze over het bedrijfssysteem de deur uitstapt. De trainer is een geduldig en duidelijk persoon om mee in discussie te gaan over Leen Six Sigma en zorgt voor een fijne leeromgeving met een ontspannen sfeer.

Pluspunten

+ Prettige sfeer + Persoonlijke tips, advies, extra uitleg + De leerstof en denkwijze wordt op een visuele manier inzichtelijk gemaakt, zodanig dat het heel logisch en duidelijk wordt. + Een trainer die weet waarover hij spreekt en iedere casus kan onderbouwen vanuit persoonlijke ervaring uit de praktijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jolanda Heling 30-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Praktijkgerichte opleiding met veel interactie. Het was een zeer intensieve week waarin ik veel heb geleerd en heb mogen afsluiten met een examen met positief resultaat

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen