Shabu Shabu Rembrandtplein Amsterdam klantervaringen

Restaurants 29  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Rembrandtplein Amsterdam

 10
Xia 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijke sushi gegeten samen met mijn man. Ik kan shabu shabu iedereen aanraden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Meike 30-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig

Mijn lievelingsrestaurant! Heerlijk eten, verheug me op een volgende keer

Pluspunten

Het eten

Suggesties

Het personeel wel opleiden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Heerlijk gegeten! 14-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Lekker gegeten, veel keuze

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
2.5
Kim Uit de Bulten 28-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Slecht.

Vandaag wezen eten voor mijn verjaardag. De ontvangst was slecht, ze vroegen wat we kwamen doen en of we wel gereserveerd hadden. Even later wilde we onze reservering naam noemen maar dat hoefde toen al niet meer. Eerste ronde eten besteld maar we hadden niet alles gekregen, tweede ronde hetzelfde gerecht opnieuw besteld en helaas weer niet gekregen. De twee rondes erna waren we nog steeds aan het wachten op dat ene gerecht. Bij de vijfde ronde weer opnieuw besteld maar helaas weer geen gerecht, dit aangegeven te hebben bij een medewerker van het restaurant en die vertelde ons dat het niet slim was om het te blijven bestellen, waarop wij zeiden: de gerechten kwamen niet dus vandaar dat we het opnieuw hadden besteld, hierop zei ze is niet mijn probleem, kan ik niks aan doen. Na jarenlang bij Shabu Shabu te zijn geweest was dit de laatste keer, wat een slechte service voor de prijs die we betalen.

Pluspunten

Kwaliteit van eten was foed

Klantvriendelijkheid
2.5
Informatieverstrekking
3.0
Prijs
2.5
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
3.0
Communicatie
2.5
Snelheid/Levertijd
0.5
Kennis/Vakmanschap
2.0
Kwaliteit
4.5
Professionaliteit medewerkers
2.0
Totale klantervaring
2.5
Deel deze ervaring
 10
Lisanne K 17-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Snel personeel en uitgebreide kaart voor een vegetariër

Als vegetarier heb je hier genoeg keuze qua sushi en andere gerechten. Echt fijn! Personeel komt snel aan tafel als je vragen hebt of als je iets extra's wil bestellen. We waren hier eten voor mijn zoon die jarig was en voor het hele gezin was er ieder wat wils.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Linsey 27-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Lit

10/10

Pluspunten

Tantoe snelle service

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jacinta Helm 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel goed!

Wij hadden gereserveerd voor het diner. Gelukkig is het hier nooit vol omdat het een heel groot restaurant is. De bediening is er op elk moment en geeft goede service. De inrichting is in de huisstijl van Shabu Shabu en het staat heel gezellig. Herhaling vatbaar dat zeker!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Lisa 05-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Vers en lekker

Normaal geen fan van vis maar moet zeggen dat mijn eerste keer sushi eten me erg is bevallen bij Shabu! Alles vers en snel opgediend en het bestellen met de tablets maakt alles heel makkelijk. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik kom zeker wel terug

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.0
Laura Smit 07-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hele fijne avond!

Ik heb gisteravond zeker genoten bij Shabu Shabu. het eten was heerlijk, de sushi en grill gerechten zijn van hoge kwaliteit, bediending is vriendelijk en er hing een gezellige sfeer in het restaurant. persoonlijk zou ik Shabu Shabu zeker wel aan raden voor een leuke avond!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
7.0
Dan Voerman 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top

De service was ontzettend goed. Het is ook heel handig dat je kan bestellen via de ipad. Persoonlijk ben ik een grote sushi fan dus was het erg fijn om te zien dat er zoveel keus was om van te kiezen, en de warme gerechten waren ook erg lekker. Het restaurant is makkelijk bereikbaar en de service was erg goed. Wij komen zeker terug!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
6.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen