Shabu Shabu Rembrandtplein Amsterdam klantervaringen

Restaurants 25  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Rembrandtplein Amsterdam

 10
Lisanne K 17-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Snel personeel en uitgebreide kaart voor een vegetariër

Als vegetarier heb je hier genoeg keuze qua sushi en andere gerechten. Echt fijn! Personeel komt snel aan tafel als je vragen hebt of als je iets extra's wil bestellen. We waren hier eten voor mijn zoon die jarig was en voor het hele gezin was er ieder wat wils.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Linsey 27-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Lit

10/10

Pluspunten

Tantoe snelle service

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jacinta Helm 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel goed!

Wij hadden gereserveerd voor het diner. Gelukkig is het hier nooit vol omdat het een heel groot restaurant is. De bediening is er op elk moment en geeft goede service. De inrichting is in de huisstijl van Shabu Shabu en het staat heel gezellig. Herhaling vatbaar dat zeker!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Lisa 05-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Vers en lekker

Normaal geen fan van vis maar moet zeggen dat mijn eerste keer sushi eten me erg is bevallen bij Shabu! Alles vers en snel opgediend en het bestellen met de tablets maakt alles heel makkelijk. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik kom zeker wel terug

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.0
Laura Smit 07-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hele fijne avond!

Ik heb gisteravond zeker genoten bij Shabu Shabu. het eten was heerlijk, de sushi en grill gerechten zijn van hoge kwaliteit, bediending is vriendelijk en er hing een gezellige sfeer in het restaurant. persoonlijk zou ik Shabu Shabu zeker wel aan raden voor een leuke avond!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
7.0
Dan Voerman 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top

De service was ontzettend goed. Het is ook heel handig dat je kan bestellen via de ipad. Persoonlijk ben ik een grote sushi fan dus was het erg fijn om te zien dat er zoveel keus was om van te kiezen, en de warme gerechten waren ook erg lekker. Het restaurant is makkelijk bereikbaar en de service was erg goed. Wij komen zeker terug!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
6.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
5.5
Cor van der Veen 26-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Luidruchtig restaurant. te weinig personeel/onpersoonlijk. eten redelijk goed.

Suggesties

zorg voor meer sfeer door personeel dat vraagt hoe het gaat;hoe eten smaakt ;gaat alles naar wens enz

Klantvriendelijkheid
4.0
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
5.0
Totale klantervaring
5.5
Deel deze ervaring
8.0
Aziz Alman 20-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Heel lekker eten hier.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Herman 15-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Lekker gedineerd

Vorige week met vrienden bij Shabu Shabu gegeten, het eten was erg lekker en goed bereid. Het idee om een iPad te gebruiken als een menukaart en bestel wijze is geniaal. Dit geeft aan dat dit bedrijf zeker bezig is met de toekomst. Hier komen we zeker nog een keer terug.

Pluspunten

Lekker eten, goede ideëen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Rudolf West 01-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Handig systeem met meerdere locaties

Ik vind het systeem met de iPads van Shabu Shabu echt top helaas wordt dit handige systeem te veel misbruikt, Zo zijn er genoeg mensen die bergen met eten bestellen en dit niet opeten erg onbeschoft. Wel zorgt dit ervoor dat ik niet in de rij hoef te staan voor mijn eten en gewoon rustig kan bestellen. Het eten is top en het personeel is zeer vriendelijk. Wat veel mensen niet weten is dat er meerdere filialen zijn in Amsterdam, dit zorgt ervoor dat iedereen makkelijk naar het restaurant kan komen. Ik kom hier graag nog eens terug.

Pluspunten

Handig iPad systeem Meerdere filialen

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen