Shabu Shabu Rembrandtplein Amsterdam klantervaringen

Restaurants 21  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Rembrandtplein Amsterdam

8.0
Lisa 05-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Vers en lekker

Normaal geen fan van vis maar moet zeggen dat mijn eerste keer sushi eten me erg is bevallen bij Shabu! Alles vers en snel opgediend en het bestellen met de tablets maakt alles heel makkelijk. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik kom zeker wel terug

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.0
Laura Smit 07-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hele fijne avond!

Ik heb gisteravond zeker genoten bij Shabu Shabu. het eten was heerlijk, de sushi en grill gerechten zijn van hoge kwaliteit, bediending is vriendelijk en er hing een gezellige sfeer in het restaurant. persoonlijk zou ik Shabu Shabu zeker wel aan raden voor een leuke avond!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
7.0
Dan Voerman 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top

De service was ontzettend goed. Het is ook heel handig dat je kan bestellen via de ipad. Persoonlijk ben ik een grote sushi fan dus was het erg fijn om te zien dat er zoveel keus was om van te kiezen, en de warme gerechten waren ook erg lekker. Het restaurant is makkelijk bereikbaar en de service was erg goed. Wij komen zeker terug!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
6.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
5.5
Cor van der Veen 26-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Luidruchtig restaurant. te weinig personeel/onpersoonlijk. eten redelijk goed.

Suggesties

zorg voor meer sfeer door personeel dat vraagt hoe het gaat;hoe eten smaakt ;gaat alles naar wens enz

Klantvriendelijkheid
4.0
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
5.0
Totale klantervaring
5.5
Deel deze ervaring
8.0
Aziz Alman 20-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Heel lekker eten hier.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Herman 15-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Lekker gedineerd

Vorige week met vrienden bij Shabu Shabu gegeten, het eten was erg lekker en goed bereid. Het idee om een iPad te gebruiken als een menukaart en bestel wijze is geniaal. Dit geeft aan dat dit bedrijf zeker bezig is met de toekomst. Hier komen we zeker nog een keer terug.

Pluspunten

Lekker eten, goede ideëen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Rudolf West 01-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Handig systeem met meerdere locaties

Ik vind het systeem met de iPads van Shabu Shabu echt top helaas wordt dit handige systeem te veel misbruikt, Zo zijn er genoeg mensen die bergen met eten bestellen en dit niet opeten erg onbeschoft. Wel zorgt dit ervoor dat ik niet in de rij hoef te staan voor mijn eten en gewoon rustig kan bestellen. Het eten is top en het personeel is zeer vriendelijk. Wat veel mensen niet weten is dat er meerdere filialen zijn in Amsterdam, dit zorgt ervoor dat iedereen makkelijk naar het restaurant kan komen. Ik kom hier graag nog eens terug.

Pluspunten

Handig iPad systeem Meerdere filialen

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Harry Velzeboer 28-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Positief verrast

Ik had bij Shabu Shabu een beetje een vooroordeel dat het te groots zou zijn. Maar door de leuke inrichting van het restaurant wordt het restaurant toch lekker knus. Dit doen ze met name door de Japanse orchideeën en de bambootakken die de boel een beetje afschermen. Daarnaast was het eten gewoon erg goed. Je kon bestellen wat je wilt, op voorwaarde dat je netjes je eten opeet (waar ik het volledig mee eens ben). Dit voorkomt het onnodig weggooien van voedsel. Uiteindelijk heel tevreden met mijn avondje uit met mijn vrouw.

Pluspunten

Shabu Shabu heeft mij het tegendeel bewezen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
6.0
Santiago 08-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Disappointed

Your service has degraded. I was so amazed & satisfied the first time I ate in your restaurant but it seemed my expectations have changed as your service has changed. Last time my friends had experience drops of sauces & hot drinks from 1 of your employees & recently I was there to celebrate my daughter's birthday witj friends we had to pay 25.50 extra though the money has been returned to us yet such things could have been avoided (with simple mathematics). I've noticed that you make bigger sushis than other Japanese restaurants...(make smaller pls easy to eat & swallow)

Suggesties

Make your sushis smaller pls

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
2.0
Romana Tak 14-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Via kennissen

vervelende ervaring

Helaas hebben wij afgelopen donderdag een vervelende ervaring gehad bij het eten bij Shabu Shabu rembrandtplein. Wij kwamen binnen en werden begeleidt naar ons tafeltje. Vervolgens kregen wij alleen de ipad in ons handen geduwd en mochten we het verder zelf uitzoeken. Er werd dus niet gevraagd of we bekend waren met het concept (dit waren wij niet). Nou is dat nog geen probleem, want een beetje op de ipad klikken en je komt er wel. Wij wisten dus alleen niks over het ijsbuffet en hoe dat werkte. Verder was het eten goed. Alleen kregen wij twee keer het verkeerde geserveerd en kon de serveerster ons ook niet vertellen wat we hadden gekregen. Ze liet eten vallen, maar deed alsof ze het niet zag. Pas later toen wij zeiden dat er twee stukjes sushi lagen ipv drie, zei ze dat de derde was gevallen (uiteindelijk ook geen derde stukje gekregen). Helaas ook nog een glas drinken omgevallen tijdens het neerzetten op onze tafel, dit kan gebeuren en we kregen ook netjes excuus van deze serveerster. De rest van de serveersters vonden we niet heel klantvriendelijk (eigen fouten niet bekennen, chagrijnig kijken). Wij drukte op de ipad om iets te vragen en kregen opeens de rekening op onze tafel, terwijl wij nog niet klaar waren. Helaas allemaal kleine fouten, die het uiteten gaan voor ons hebben verpest.

Pluspunten

Goede sushi, grote porsies

Klantvriendelijkheid
2.0
Informatieverstrekking
2.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
2.0
Kwaliteit
4.0
Professionaliteit medewerkers
1.0
Totale klantervaring
2.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen